(Відео) Народні прикмети. 10 речей, що приносять удачу і щастя в дім

Ви повинні знати, що існують предмети, які приносять удачу.

Кожна людина хоче бути щасливою в житті. Деякі не знають як досягти щастя і бути щасливим. Це окрема тема. Однак ви повинні знати, що існують предмети, які приносять удачу.

Справа в тому, що щастя приносить не тільки настрій господаря будинку. Ви можете принести ці предмети в будинок якщо їх немає у вас в будинку.

 ""

Так наприклад підкова – приносить удачу. Народне повір’я говорити, що наявність в будинку підкови принесе удачу і здоров’я сім’ї. Тобто удача буде завжди “на коні”.

Але не тільки наявність підкови принесе вам успіх і щастя – потрібно її ще й правильно розмістити в будинку. Тоді горе і біда буде обходити вас стороною.

Потрібно пронести підков по всіх кімнатах будинку і попросити її про захист і благополуччя.

Необхідно, також розповідати підкові як вона допомагає.

Також давно відомо, що нечисть в будинку приносить розлад у родині. Найдієвішим засобом від нечисті завжди вважався часник.

Він діє від пристріту і псування.

Традиційно часник вішають в затишному місці під стелею. За старих часів вінки з часнику були в кожній хаті.

Для тих, хто хоче, щоб будинок був повною чашею – слід запастися медом. Мед в будинку – до достатку і їжа для домовика. Мед потрібно вилити на красиве блюдечко і запропонувати домовому залишивши його в затишному місці. І домовик постарається про достаток в будинку.

Подивіться весь відео файл і дізнаєтеся все про 10 речей які принесуть удачу і достаток в будинок.

Відео: 10 речей які повинні бути в будинку для достатку і удачі

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.