9 способів, якими ваш ангел-хранитель може попередити вас про небезпеку

Для будь-якої людини, який може з невідомих причин не знати, що керівництво душі є в основному ангелом-хранителем або чимось в цьому роді, залежить від того, чого ви довіряєте.

Більшість людей ставлять акценти в інструкціях до душі, але ми не завжди регулярно розуміємо відмінності, які вони роблять в нашому житті. Наші помічники по роботі з душею вказують нам значно більше, ніж ви могли б собі уявити.

Для будь-якої людини, який може з невідомих причин не знати, що керівництво душі є в основному ангелом-хранителем або чимось в цьому роді, залежить від того, чого ви довіряєте. Це істота, яка стежить за вами і підштовхує вас до шляху, яким має йти ваш дух. Він пов’язаний з джерелом і постійно працює, щоб підтримати вас, чи думаєте ви, що це так чи ні.

Помічники по душі, безсумнівно, більш ліберальні, ніж ми їм даємо. Вони стежать за нами і захищають нас в більшій кількості способів, ніж ви коли-небудь могли собі це уявити. Однак ваш гід по душі говорить вам, коли щось відбувається або щось жахливе подорожує в вашому напрямку, однак ви повинні розуміти, як розмовляти з ними, якщо у вас є шанс дізнатися про їх повідомленнях. Нижче я розповім про те, яким чином помічники вашої душі можуть спробувати змусити вас пам’ятати про щось жахливому, що може статися. На випадок, якщо ви побачите що-небудь з цього, уважно розгляньте речі, що відбуваються навколо вас.

 ""

9 способів, якими ваш духовний гід може попередити вас про небезпеку:

Через запахи

Час від часу, коли відбувається щось жахливе, що ви не бачите, що ваш гід по душі змушує вас пам’ятати про це. Може бути, щось спалахнуло на території структури, яку ви ніколи б не побачили, поки не пройдете точку неповернення? Ваш провідник до душі може дати вам запах чогось поглинає, незалежно від того, чи дійсно ви на хвилину по-справжньому піднімете свою уважність. Хоча тут і там ми не приділяємо належної уваги таким речам, ми повинні це робити. Подекуди це може бути життя і обставини.

Через втрачені речі

У деяких випадках ми втрачаємо речі, як і повинно бути. Наш гід по душі може зрушити наші ключі від машини, щоб захистити нас від попадання в зону лиха на нашому підході до роботи. Дійсно, ми можемо спізнитися, але ми також бачимо, що сталося щось жахливе. Ми були б відділені від нього, якби ми просто знехтували хвилинами раніше.

Через відродження спогадів

Подекуди ми починаємо робити те, що робили в минулому, не замислюючись про результати. У той момент, коли це відбувається, наш гід по душі може показати нам спогади, які ми ігнорували. Це прямий знак загрози, до якої ми повертаємося.

Через невизначеність

Час від часу наш провідник душ наповнює нас невпевненістю або негативними думками. Це ще не зашкодило нам, щоб підштовхнути нас до вирішення проблем. Можливо, наш гід допомагає нам уникнути чогось болісного і небезпечного.

Через твої мрії

Коли ми мріємо, наші душевні помічники поступово готові говорити з нами відповідним чином. Ваш гід по душі може дати вам знати чи показати вам щось у вашій фантазії. Ніколи не забувайте свої мрії. Вони значно більше щирі, ніж ви можете підозрювати.

Через сильне почуття

Іноді наші помічники до душі посилають нам чарівні почуття, щоб ми пам’ятали про те, що має статися. Наприклад, якщо у нас є хтось, хто хоче заподіяти нам шкоду, наші помічники можуть змусити нас почувати себе в небезпеці. Це те, що ми ніколи не повинні залишати поза увагою.

 ""

Через дежавю

Може бути, ви бачите щось жахливе, чого не відбулося в цей момент, і починає з’являтися знак, це керівництво вашої душі, відкриває вам те, що ви повинні знати. Хоча такі знаки звучать дивно, вони дійсно відбуваються набагато частіше, ніж ви підозрюєте. Відчуття, що це сталося раніше, врятувало безліч життів.

Через електричне загострення

У разі, якщо ви бачите електричні безладні впливу, не ігноруйте їх як ніщо. Повинно бути, щось рухає такими речами. Як правило, до них будуть приєднуватися різні знаки, налаштовуються на керівництво вашої душі.

Через незвичайні переживання

Наша душа контролює частину часу, використовує інших людей, щоб придушити нас або тримати нас зайнятими протягом хвилини. Ви можете звернутися до кого-то, хто просто не залишить вас без уваги і потребує того, щоб виснажувати вас і дуже дратувати, можливо, зрозуміти, що, якщо ця людина не втримала вас, вона говорила щось жахливе, яке можливо, відбулося. Це значно більше типово, ніж ви думаєте.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.