Цей день, щоб мислити масштабно і досягати високого рівня.

Новий режим може бути схожий на отримання нового життя. Якщо ви недавно відчували себе виснаженим, вам, можливо, не потрібно дивитися далі, ніж те, що ваш розум, тіло і дух намагалися вам сказати.

Новий режим може бути схожий на отримання нового життя. Якщо ви недавно відчували себе виснаженим, вам, можливо, не потрібно дивитися далі, ніж те, що ваш розум, тіло і дух намагалися вам сказати. Коли ви не праві в одній з цих областей, страждають і інші. Де ти хворий? Як це завадило вам? Сьогоднішня Молодик знає, що ви повинні діяти по – іншому, якщо хочете іншого результату. Шлях до здоров’я починається з першого кроку.

Скорпіон – 25.03.2020 р

Сьогодні ви, ймовірно, зіткнетеся з великою ідеєю, і ви не повинні відкидати її з – під контролю, тому що вона здається занадто неймовірною. Це день, щоб мислити масштабно і досягати високого рівня. Ви повинні добре вивчити перешкоди до вашого плану, і незабаром ви виявите, що саме перешкоду підкаже, як ви можете його позбутися.

Скорпіон – Здоров’я

Ви не витрачаєте багато часу на зважування плюсів і мінусів ситуації. Ви просто йдете за тим, що зустрічається на вашому шляху. Ваша планетарна позиція випромінює енергію. Використовуйте цю енергію, щоб зрозуміти можливість і побачити, що вас чекає. Почни зі свого здоров’я. Виспатися. Правильно харчуйтеся. Уникайте смаженої їжі.

Скорпіон – Любов і Відносини

Вкрай важливо, щоб ви залишили своє его в стороні, якщо ви хочете розвивати дуже багатообіцяючі відносини. Ваше власне вузьке бачення і его можуть викликати проблеми у вашому сімейному житті. Своєчасне втручання необхідне, якщо ви не хочете, щоб це переросло в тривалу боротьбу. Спробуйте поглянути на це питання з точки зору, відмінної від вашої.

Скорпіон – Кар’єра і Гроші

Ваші фінанси сьогодні є стабільними, і ви можете відчути, що понесете деякі втрати. Не хвилюйтеся, це може бути невелика втрата. Будь обережний. Ваша сім’я приходить на допомогу. Можливо, ви зможете покрити збитки дуже скоро. Якщо ви займаєтеся бізнесом, ваші співробітники можуть зробити для вас додатковий крок. Будьте смиренні з ними і винагороджуйте їх, коли прийде час.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва для зміцнення віри і надії у важкі часи

Нагадаємо, Місячне затемнення: правда і міфи, прикмети і забобони

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.