Астрологія сьогодні 16 травня для всіх знаків Зодіаку

У цей день уважно поставтеся до пророкувань астролога.

Сьогодні планети підкажуть вам як потрібно діяти.

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Ви відчуваєте себе пригніченим? Важко? Це не те, як інші люди бачать тебе, але часто це те, що ти відчуваєш. У будь-якому випадку, коли Місяць займає інтригуючу позицію, ви можете виявити, що ваги нахилені в вашу користь. Дайте їм додатковий поштовх.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Телець: Ви схильні брати на себе емоційний тягар, чи не так? Якщо ви потрапляєте в стару пастку для Тельців – прийняття життя таким, яким воно є, не робіть цього. Одним потужним стрибком ви могли б звільнитися від особистого тиску, яке турбувало вас довше, ніж ви пам’ятаєте!

БЛИЗНЮКИ (22 травня – 21 червня)

Тепер вам повинно бути дуже легко забути про інтимних справах і сконцентруватися на тому, щоб отримати оцінку – і залишити свій слід на роботі. Ваш найкращий спосіб дії – це схопити будь-якого, хто буде слухати і згинати вуха так довго, як тільки зможете!

РАК (22 червня – 23 липня)

Рак: Абсолютно очевидно, що вам все ще потрібно використовувати такт і дипломатію при роботі з одним дуже особливим ставленням. Романтичне участь зараз готується до його періодичного перегляду, і у вас будуть нові вимоги. Слідкуйте за тим, щоб вони були реалістичними.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Впевненість це кумедна річ. Спочатку у вас є, потім немає. На даний момент цікавим є те, що ви, швидше за все, будете впевнені в своїх почуттях, але не в своїх ідеях. Чи навпаки? З огляду на всі обставини, зірки не впевнені, приходьте ви або йдіть!

ДІВА (24 серпня – 23 вересня)

Важке планетарне вирівнювання ставить перед вами складне завдання, але я впевнений, що ви впораєтеся з нею. Проблема в тому, як зробити спільні фінансові відносини і зобов’язання. На щастя, корисні планетарні аспекти однаково поширені протягом дня.

ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Ви не могли б бажати кращого соціального впливу, і ви докладете багато додаткових зусиль, щоб відносини працювали. Це не означає, що вони легкі. Я думаю, що цікавим може бути кращий термін, так як друзі і партнери рубають і змінюють, в свою чергу укладаючи, а потім скасовуючи домовленості.

СКОРПІОН (24 жовтня – 22 листопада)

Особисті амбіції, здається, висять на волосинці, але в підсумку ви вийдете на перше місце. Справді, ви, можливо, вже зробили це, хоча, схоже, щось глибоко в психіці Скорпіона заважає вам дізнатися, коли ви здорові!

Стрілець (23 листопада – 22 грудня)

Ви повинні продовжувати проявляти належну обережність і обачність щодо спільного фінансового угоди. Якби я міг просто повторити те, що я говорив протягом декількох місяців, то етичні проблеми, а не залишки грошових коштів, по-видимому, становлять суть питання.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Я ще не говорив про професійних справах на цьому тижні, так що дозвольте мені трохи випередити вас і вказати, що після декількох днів ваша робота раптово оживе. Навіть якщо ви не працюєте за наймом, є й інші амбіції, які чекають, коли ви почнете працювати.

ВОДОЛІЙ (21 січня – 19 лютого)

Ваша сонячна карта складна в даний момент. Ви можете сказати одне, а зробити інше – і потім поміняти позиції по обом пунктам. Чекаю подальшого розвитку подій! Але не з приманкою! Грошове питання змушує задуматися про фундаментальні питання, таких як, важливіше для вас гроші або дружба.

РИБИ (20 лютого – 20 березня)

Ви, ідеалістичні Риби, не так уже матеріалістичні, як ви іноді вдаєте. Тому ви повинні погодитися з тим, що це день, щоб вийти і заробити додаткові гроші, хоча б для фінансування амбітних планів витрат. Ви могли б, якщо хочете, повністю порвати з минулим.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.