Щоденне читання карт Таро для всіх знаків зодіаку, 26 червня 2021 року

Ви робите все, що в ваших силах, а потім надаєте інше долі, всесвіту і сильним світу цього, які розуміють більше, ніж ви можете коли-небудь побачити.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Дурень, перевернута

Ви вирушаєте на перегони, але замість того, щоб мчати вперед, не думаючи, як ви це часто робите, ви дивитеся на світ очима мудрості.

Ви прагнете до кращого, ніж робили раніше, і не боїтеся зіткнутися з реальністю ситуацій, які можуть здатися страшними.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Лицар Жезлів

Вперед, Телець. Перш ніж звертатися до начальників, членам сім’ї або людям, на яких ви сподіваєтеся вплинути або схилити на свою сторону, необхідний план.

Вам будуть потрібні вагомі аргументи на підтримку своєї точки зору, тому підготуйтеся заздалегідь і не робіть нічого на ходу, якщо ви можете цього уникнути.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Помірність, перевернута

Ви готові відкласти свої турботи та відпустити проблему. Ви упустили занадто велику частину свого життя через страх, і тепер ви готові відновити свою енергію.

Так легко дозволити собі повернутися до шаблону надмірного обдумування, але Близнюки намагаються з усіх сил уникати цього, якщо можете.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Трійка Пентакль, перевернута

Проблема не вирішується сама собою, тому вам потрібно робити все можливе, щоб зосередитися на ній, поки все не стане краще. У складних ситуаціях завжди буває нелегко.

Для вас може бути непросто уявити себе в незручному становищі, коли ви хочете просто насолоджуватися своїм часом без драми. Але це те, що потрібно зробити, і ви та людина, яка це зробить.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Трійка Кубків

Лев, важливо відсвяткувати своє життя. Вам не потрібна причина або привід, щоб повеселитися.

Що вам потрібно, так це бажання насолодитися моментами та відновити зв’язок з тим, чим ви знаходили задоволення, але припинили займатися торік. Немає ніяких обіцянок на завтра, тому прийміть те, що у вас є сьогодні.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Десятка Кубків, перевернута

Бувають випадки, коли ви йдете на компроміс, а потім розумієте, що зробили помилку і не зробили того, що було краще для вас. Спочатку це може здатися найбільш мирним варіантом.

Але Діва, коли ви вирішуєте переступити особистий кордон, ваше серце знає. А те, про що серце не може забути, воно буде нагадувати вам, поки ви не дозволите невідповідність.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Король Жезлів, перевернута

Останнім часом ви берете на себе велику відповідальність, і синдром самозванця починає брати верх над вами.

Вам доведеться боротися з цією негативною емоцією, одночасно виконуючи роботу і навчаючись.

Бувають моменти, коли ви просто повинні робити все можливе, поки ситуація не вирівняється. Поки не кидайте рушник. Ви напевно надолужите згаяне.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: П’ятірка жезлів, перевернута

У вас зараз відмінна можливість надолужити згаяне після періоду невдач. Ви знали, що ця проблема з часом зникне, і потрібна була ціла вічність, щоб розв’язувати цю проблему.

Однак тепер, коли ваше життя рухається в позитивному напрямку, ви бачите світло і відчуваєте себе прекрасно, коли найгірше позаду.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Туз Жезлів, перевернутий

У цій ситуації була не твоя вина.

Залучені інші люди, і щось відбувається за межами ваших можливостей, тому вам потрібно змиритися з цим. Ви можете зробити так багато в будь-який день або час.

Ви робите все, що в ваших силах, а потім надаєте інше долі, всесвіту і сильним світу цього, які розуміють більше, ніж ви можете коли-небудь побачити прямо зараз.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Повішений

У людей свої тимчасові рамки, Козоріг, а у тебе свої. Важливо встановити межі та чітко розуміти, що щось, що ви вирішили, відбудеться тоді, коли ви запланували, і не дозволяти комусь у вашому житті зірвати вашу місію.

Можливо, вони не зможуть бути поруч з вами, тому що щось, що ви збираєтеся випробувати, не для них, а для вас.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Смерть

Ви емоційні прямо зараз, тому що все починає закінчуватися, і нелегко побачити, як красива глава вашому житті доходить до останнього моменту.

Це моменти, які викликають сльози на очах і нагадують про те, наскільки гірко-солодка і тендітна життя. Вважайте свої благословення, Водолій. Є так багато всього, що потрібно відзначити та забрати з собою в майбутнє.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Двійка Кубків

Риби, можливо, ви занадто багато взяли на себе, і ви повинні пам’ятати, що в добі всього 24 години.

Якщо ви хочете добитися успіху, вам потрібно не тільки управляти своїм часом, але і навчитися уникати почуття провини за те, що ви сказали немає, коли це необхідно.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.