3 знаки зодіаку, які отримують новий імпульс після молодика в Раку, 9 липня 2021 року

Те, як такий перехід може привести до нових початків, пояснюється тим фактом, що ці нові починання закладаються в наших умах.

Якщо у вас коли-небудь було таке відчуття бажання почати все спочатку, є хороший шанс, що ви зможете скористатися цим, починаючи з 9 липня, коли молодик в Раку підніметься над нами.

Після молодика в Раку 9 липня 2021 роки три знаки зодіаку отримують новий старт: Рак, Стрілець і Скорпіон.

У цього дня великий потенціал, і якщо ми докладемо всіх зусиль, ми зможемо вступити в абсолютно новий етап нашого життя – той, який працює для нас, дає нам енергію і врівноважує нас.

Що буде помітно і цікаво в Молодому в Раку, так це те, що всі рішення будуть прийматися будинку.

Це також означає, що щось, що ми робимо в цей день, буде обертатися навколо будинку, оскільки ми розглядаємо будинок як свою безпечне місце – місце, де ми можемо все обдумати та спланувати майбутнє, не відволікаючись від навколишнього світу.

Місяць у Раку уособлює будинок, безпеку, духовність і чутливість.

Те, як такий перехід може привести до нових початків, пояснюється тим фактом, що ці нові починання закладаються в наших умах в безпечної та такою, що заслуговує довіри середовищі – в будинку.

Іншими словами, тут ми не думаємо на ходу і не приймаємо необачних, імпульсивних рішень, ми не поспішаємо, щоб все обдумати, щоб наші наступні кроки були мирними та впорядкованими.

У той час як кожен знак зодіаку може долучитися до цієї яскравої нової можливості, деякі знаки будуть поглинати енергію Молодика Рака, як губка.

Рак (21 червня – 22 липня)

Якщо ви народилися під знаком Рака, ви завжди реагуєте на астрологічні події, пов’язані з Раком, і це Молодик не буде для вас винятком з точки зору відчутного досвіду.

У вас буде шанс змінити себе на краще, і це багато в чому пов’язане зі здоров’ям. Психологічно і фізично ви прагнули змін.

Можливо, ви пережили це болісне відчуття того, що опинилися в колії; невпевнений у своєму наступному кроці, але щиро бажає ради в цьому.

Тут необхідний дозвіл – таке, яке ви даєте собі, – таке, яке необхідно для того, щоб відпустити та рухатися далі.

У цей день ви можете дати собі нове життя, але ви повинні довіряти своїм власним прийняття рішень і ідеї, що у вас дійсно є внутрішня сила, щоб змінитися і краще піклуватися про себе.

Домашній аспект Рака також пов’язаний з тим, що ми робимо вдома – дбаємо про себе, відпочиваємо, готуємо їжу.

Що вам потрібно для цього Молодика, так це змиритися зі своїм власним потенціалом і потім діяти відповідно до нього. Ви в безпеці та, найголовніше, можете.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон

Це Молодик в Раку буде особливо цікаво вам, Скорпіон, тому що воно збудить у вас бажання продовжити свою освіту.

Потенціал для нового старту в цьому сенсі буквально – вас направляють до того, щоб дізнатися більше за обраною вами темою.

Якщо вам завжди було цікаво вивчати нову мову – зараз саме час почати.

Те ж саме стосується будь цікавить вас теми, якої ви ніколи не займалися через лінь або брак часу.

Місяць у Раку буде лоскотати вашу цікавість, і для вас дуже сприятливо вийти та знайти те, що ви шукаєте, будь то освіту, поїздка в нову країну або навіть інший підхід до того, як ви підтримуєте своє здоров’я.

Що тут важливіше за все, так це те, що вам дається можливість зробити більше з себе, і така людина, як ви, завжди виграє від змін.

Прийшов час проявити дивовижну безстрашність Скорпіона. Скористайтеся шансом або шансами, які буде досить вам. Це того варто.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

У той час як ви завжди думаєте про себе як про незалежну, автономному і вільному, ви можете виявити, що під час цього Молодика в Раку ви могли б зробити собі хороший поворот, звертаючись до інших за допомогою і роботою.

Коли ви думаєте про новий початок, ваш розум йде далеко, але рідко містити інших людей.

Справа не в тому, що ви асоціальні, але ви не довіряєте іншим настільки, наскільки довіряєте собі, що має сенс … певною мірою.

Чого не вистачає у вашому житті, так це того соціальної взаємодії, цієї прихильності до інших людей, і ця лунація (подія, аспект або перехід, пов’язане з Місяцем) надає вам безпечний простір, щоб почати свою подорож, ну, в загальному, стати більш соціальним.
Ви завжди були налаштовані так, що якщо вам потрібно щось зробити, ви робите це самі. Це все добре, але це самотньо, і ніхто не знає цього більше, ніж ви, Стрілець.

Це новий початок про людей – друзів, сім’ї.

Подивіться, чи зможете ви використовувати чудову силу Молодика в Раку як стимул для того, щоб протягнути руку і дізнатися, наскільки ви насправді люблять і як приємно працювати та грати з іншими.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.