ТОП-3 знаки зодіаку, у яких почнуть збуватися мрії з 18 серпня 2021 року

Це повинно бути дуже цікавий час для вас, оскільки багато в вашому житті раптово стає дуже ясним.

У повітрі витає щось чарівне, і для трьох знаків зодіаку, мрії яких збуваються з 18 серпня, місячний квадрат Нептуна є однією з причин.

18 серпня Місяць у квадраті з Нептуном приносить користь знакам зодіаку Телець, Лев і Риби.
Але всі ми можемо проявити щось особливе під час астрологічного транзиту на цьому тижні.

Місяць – символ минулого, емоційної енергії та жіночої інтуїції. Вид гіперчутливості, про який ми тут говоримо, є хорошим: такий, при якому ви можете зрозуміти, що правильно, а що ні.

Ми не говоримо про плаксивих, де все ображає і змушує відчувати себе дурними, немає, ми знаходимося на швидкому шляху до здійснення наших мрій, і чому? Тому що ми можемо.

Нептун дійсно підсилює наше уявлення про те, що ми можемо зробити, якщо ми докладемо до цього зусиль.

Хоча це зміцнює нашу уяву, це також дозволяє нам знайти спосіб подолати розрив між уявою і реальністю. Іншими словами, цей транзит дійсно проливає світло на наші плани на майбутнє, і якщо ми будемо достатньо проникливими, ми зможемо прокласти собі прекрасний шлях.

Чи збуваються мрії? Так, можуть, але ми дійсно хочемо втілити в життя свої добре продумані плани. Місячний квадрат і Нептун дозволяє нам зрозуміти реальність наших планів і зрозуміти, чи варто нам «йти на це» чи ні.

Чиї мрії (або добре продумані плани) збудуться під час Місячної площі Нептуна?

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Це повинно бути дуже цікавий час для вас, Телець, оскільки багато в вашому житті раптово стає дуже ясним.

Наприклад, напрямок, в якому ви рухаєтеся; вам потрібно налаштувати кілька речей в цій мрії про майбутнє, але після того, як всі згладиться, ви зможете бачити дуже ясно і з великим оптимізмом.

Нептун працює над вашою інтуїцією. Ви познайомитеся з концепцією нових напрямків, і це більш ніж імовірно, тому що ви відкриті для думок і поділюваних думок інших людей.

Ви завжди брали ідеї інших людей, і завдяки цьому переходу ви насправді відточите свої навички слухання – настільки, що ви будете натхненні чиїмись словами до такої міри, що внесете серйозні зміни у своє життя. Ви скоро станете … КРАЩЕ.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Ваші мрії дуже специфічні, і немає жодної обставини, про який ви можете подумати, що завадить вам втілити свої мрії в реальність. Ви маг, коли справа доходить до створення чогось з нічого, і під час Місячного квадрата Нептуна вас будуть підтримувати космічні сили.

На щастя для вас, ваші мрії зазвичай обертаються навколо матеріальних речей, наприклад, про придбання чогось колекційного.

Ви той, хто виграє аукціони; ти вмієш ходити та бити, поки гаряче залізо.

Саме це та означає для вас цей день, 18 серпня. Скористайтеся ситуацією і змусьте її працювати у ваших інтересах.

У вас є лазерний фокус, ви завжди стежте за призом. Ви мрієте про велику і проявляєте ще більше.

Риби (19 лютого – 10 березня)

Можливо, ви пожвавилися, коли побачили слово “гіперчутливість”. Добре для вас, це не та чутливість, яка вас зіпсує, і за це ви можете подякувати своїм щасливим зорям.

18 серпня, присвячений використанню ваших гострих навичок, щоб зруйнувати будь-які ілюзії, які ви маєте.

Ви прийдете до усвідомлення того, що занадто довго чіплялися за певну мрію і що у вас навіть більше немає прихильності до цієї мрії, це твоє минуле.

Раптово ви розумієте, що гналися за мрією, яка вам нецікава, і все тому, що ви не знали нічого кращого.

Ви зробили те, що від вас очікували, і тепер розумієте, що жили чужий мрією. Це обрушиться на вас, як океанська хвиля, і якщо хто і вміє плавати, то це ви, Риби.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.