Двом знакам Зодіака потрібно звернути увагу на своє здоров’я

Планети підказують цим двом знакам Зодіака, як поліпшити здоров'я.

Рак (22 червня – 22 липня)

Для людей цього знаку багато що залежить від їх настрою, включаючи стійкість до хвороб. Рак часто підхоплює цілу купу можливих захворювань в дитинстві. Крім того, вони дуже чутливі до болю – одна думка про можливість пережити її лякає їх і активує ланцюгову реакцію. Ймовірно, жалість до себе є одним з найнебезпечніших чинників, відповідальних за благополуччя і стан здоров’я Рака. Але вони досить схильні до навіювань і здатні переконати себе у всьому, включаючи хороші речі. Тому, хоча здоров’я Рака не найкраще, можна запобігти деяким захворюванням.

Рак тісно пов’язаний з місяцем – під час повного місяця і молодика їх стійкість до хвороб знижується.

Основні ризики. Захворювання шлунка, травної та нервової системи. Захворювання серця і нирок зустрічаються рідше.

Фактори ризику. Важливо мати чітке уявлення про те, як Рак сприймає інформацію, що надходить – людина перетравлює її як їжу, тому погані новини можуть вплинути на його травну систему як на погане харчування.

Фактори, що знижують ризик. Важливо дотримуватися правильної дієти – переїдання дуже шкідливо для раку і може привести до хронічного запору, ожиріння і пов’язаного з ним діабету. Недоїдання також руйнівно і може привести до виразки шлунка. Активність, заняття спортом, що вимагають невеликих зусиль, тривалі прогулянки, масаж і медитація можуть підвищити їх імунітет. Все, що пов’язано з водою, дуже важливо для раку – плавання або прийняття душу допомагає впоратися зі стресом.

Додаткова інформація. Жінки цього знака часто відчувають себе погано після аборту, що також може привести до різних ускладнень. Крім того, вони можуть страждати від менструальних спазмів, які іноді можуть супроводжуватися мігренню. Під час годування їх ризик маститу збільшується.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Люди цього знаку завжди про щось турбуються, і вони завжди поспішають. Їх хвороби виникають головним чином через цих двох чинників: занепокоєння призводить до хвороб серця; Звичка фокусуватися на безлічі речей може викликати проблеми зі спиною, а поспішність – причина неуважності, через яку Лев може отримати травму. Люди, народжені під цим знаком, швидко долають хвороби, якщо вроджених ресурсів достатньо.

Представники цього знака часто бувають легковажними, що не додає їх концентрації. Будучи занадто стурбованим дрібницями ( «щось сталося не так, як я очікував»), Лев часто просто не сприймає серйозно небезпеки, на які їм слід звернути увагу.

В цілому, Лев дуже стійкий до хвороб, але якщо вони занадто сильно турбуються про свою невдачу, це може викликати серйозні проблеми з серцево-судинною системою.

Основні ризики. Серцево-судинні та хребетні захворювання. Розлади крові, судоми, судоми і нервові зриви трапляються рідше.

Фактори ризику. Лев не може встояти перед будь-яким спокусою, яке може серйозно зношувати тіло в зрілому віці. Простіше кажучи, Лев схильний переоцінювати свою величезну, але обмежену силу, і він усвідомлює небезпеку тільки тоді, коли проблема стає затяжною.

Фактори, що знижують ризик. Бути поруч з люблячими і коханими – це те, що захищає Льва від серйозних проблем зі здоров’ям. Знак на чолі з Сонцем повинен сяяти і бути центром всього, що відбувається в світі.

Додаткова інформація. Крім улюблених і люблячих людей, для Льва корисна креативність або будь-яка інша діяльність, яка дозволяє розкрити їх потенціал. Плани та їх реалізація – це те, що дає Льву енергію і сили для подолання навіть серйозних хвороб без особливих втрат.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.