Вплив чверті Місяця на гороскоп кожного знака зодіаку у травні 2022 року: дізнайтеся, що підготував вам місячний транзит

Чверть Місяця, є космічною подією і природно Місяць впливає як на припливи та відпливи морів і океанів Землі, а й у людини

Багато людей хотіли б знати, як може вплинути чверть Місяця на їхній стан та дії у травні 2022 року.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Вам у цей час буде щастям віддавати, чим отримувати. Бо щедрі у чверті Місяця та у вас буде чудовий настрій. Ви робите благо для інших людей і таким чином передаватимете свій відмінний настрій іншим.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Вам потрібно буде захотіти в цей час чверті Місяця та у вас все вийде. Можливо, ви потрапите в дивні обставини, однак ви щасливо з них виплутаєтеся. Вірте в себе і ніщо вас не зіб’є у вибраному курсі.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

У цей час ви будете точно знати, чого хочете і як цього досягти. Ви вірите у свою магію та власну чарівність. І якщо ви у чомусь сумнівалися у минулому, то зараз для вас це не проблема.

Рак (21 червня – 22 липня)

Цей транзит приносить вам повідомлення, і воно пов’язане з роботою, але не та робота, де ви заробляєте гроші, а робота, яку ви робите, щоб зберегти себе щасливим і здоровим. Чверть Місяця у Леві виступає тут як надихаючий агент, очікується, що ви подбаєте про себе, і якщо ви послабили турботу про себе, цей транзит тут, щоб нагадати вам, що вам потрібно відступити та зробити перерву. Ви палили свічку з обох кінців, і тепер настав час відступити та трохи відпочити.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Чверть Місяця у Леві — це лише початок для вас, Леве, оскільки ви відчуваєте себе творчим, ніж зазвичай, і це завжди призводить до участі в одному чи двох проєктах. У цей час ви будете вгризатися у щось захопливе, тому що це те, чого ви хочете; щось, щоб з нетерпінням чекати. Це щось починається з бажання. Загадай сьогодні зірку, Лев. Загадай бажання на чверть Місяця у Леві та спостерігай, як справджуються твої мрії.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Цікаво, що цей транзит, чверть Місяця у Леві, виявить ваш чуттєвий бік, а разом з ним і безліч потурань. Можливо, ви просто втомилися стримуватися і відчуваєте, що втрачаєте насолоду, або, можливо, ви просто зізнаєтеся собі, що у вас є бажання, які вимагають виконання. Вас не відкинуть, про ні. Ваша чарівність буде. Переконайтеся, що ви отримаєте те, що хочете.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Якщо терпіння це слово дня, то вам доведеться старанно вчитися, щоб зрозуміти чому. Ви стоїк. Чверть Місяця у Леві змушує вас відчувати, що ви маєте бути. Ви чекаєте, коли відбудеться чуже рішення і починаєте обурюватися всією ситуацією. Енергія змушує вас хотіти йти, йти, йти, але хтось стоїть на дорозі, і вони заважають вашому імпульсу. Гей, Місяць тільки в одну чверть – зачекайте, поки не прийде Повня. Тоді ти отримаєш відплату.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Ця луна посилює вашу запальну природу, але на кожну добру справу, яку ви робите, своєю чергою, знайдеться негативна реакція. Не дивуйтеся, якщо під час чверті Місяця у Леві ви буквально посваритеся зі своєю другою половинкою. Так, це такий транзит для вас.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Робота кипить під час чверті Місяця у Леві, і ви більш ніж щасливі забруднити руки. Це те, що вам потрібно і в певному сенсі робота є частиною вашого прояву. Ви хотіли більше грошей і тепер вони у вас є. Що цей транзит обіцяє вам, так це те, що це тільки початок, і що вплив Лева на вас продовжуватиме зростати в міру того, як Місяць досягає свого повного стану.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Ви проведете більшу частину цього часу, обмірковуючи щось, оскільки вам надається можливість, але ви не впевнені, що довіряєте їй. Чверть Місяця у Леві приносить вам ясність думки, але ви любите перебирати варіанти. Поки ви знаходитесь у цьому стані ясності, ви не проти витратити трохи більше часу на прийняття рішення, яке потенційно може змінити ваш шлях. Не поспішайте і робіть правильні речі самостійно, Козоріг. Цей транзит створено спеціально для Вас.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

У цей день, під час цього транзиту, ви будете оточені таким гламуром, що кожен, хто погляне на вас, знайде вас і привабливим, і бажаним. Це ніби ви наклали на себе магічне заклинання, ви є об’єктом бажання під час цього транзиту. Отримуйте задоволення від цього.

Риби (19 лютого – 10 березня)

Те, що принесе вам цей транзит, це почуття незавершеності, і це логічно, оскільки місячний місяць тільки починається. Отже, з четвертим Місяцем у Леві ви відчуєте, що речі у вашому житті не вписуються у потрібні місця і нічого не робиться вчасно. Не парся, Рибам зараз все вимагає часу. Ви з усім розберетеся, але не про своє життя, а про те, що відбувається під час цього транзиту. Ще раз це тільки початок, і все, що ви хочете, прийде в потрібний час і не раніше.

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.