Як довго кожен знак Зодіаку тримає злість і які з них швидше прощають

Прощення не для всіх легко. Насправді, багато людей навіть не знають, як пробачити, особливо якщо вони помиляються.

Поки ви не повинні були пробачити і забути образу, яку хтось зробив, ви дійсно не розумієте, чому деякі люди тримають злобу так довго, як вони.

Прощення не для всіх легко. Насправді, багато людей навіть не знають, як пробачити, особливо якщо вони помиляються. І, як і більшість особистісних якостей, ваша здатність прощати (або її відсутність) може зводитися до астрології.

Є деякі знаки зодіаку, які будуть затамувати злобу на вас, поки вони не помруть, і навіть тоді немає ніякої гарантії, що їх крижане серце взагалі розтане. Це знаки зодіаку, які абсолютно ненавидять бути неправими або змушувати когось намагатися битися з ними. Це не той тип, який легко прощає або забуває.

Навіть якщо це випадковість чи непорозуміння, ці астрологічні знаки, як правило, найжорстокіші – або можуть, принаймні, пробачити, але ніколи не забути.

Крім того, є інші знаки зодіаку, які не можуть образитися, щоб врятувати своє життя – вони як моя сестра і я, їх дружба з вами занадто гарна, щоб битися без причини. Це знаки зодіаку, які вважали за краще б просто насолоджуватися життям і веселитися зі своїми друзями, а не згадувати це одного разу, багато років тому, коли ви двоє вступили в бійку.

Якщо ви проведете все своє життя з усім цим негативом, накопиченим всередині вас, щось в кінцевому підсумку щось дасть.

Але я бачу цінність того, як обидві сторони спектра справляються з образами. Іноді речі не такі глибокі, як здаються, і сперечатися і ображатися просто дріб’язково.

Так на якій стороні спектра ви перебуваєте?

Дізнайтеся, як довго кожен знак зодіаку тримає злість і які з них швидше прощають

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен затаїла образу тільки на тих, хто дійсно її засмутив, і навіть тоді це ненадовго. Вона буде ображатися на тебе протягом дня, перш ніж зрозуміє, що їй потрібно сказати тобі щось важливе, або вона просто хоче знову поговорити з тобою.

Для неї дружба має на увазі злети і падіння – і не повинна повністю розвалюватися, коли вони падають. Якщо Овен піклується про вас, то жоден аргумент не змусить її припинити говорити з вами. Їй потрібно всього лише близько 24 годин, щоб образитися на те, що її турбує, перш ніж ви двоє зможете знову помиритися.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець затаїть злобу, поки не помре і потім, може бути, навіть не пробачить тебе. Вона все ще затамувала на тебе злість, щоб ти міг думати про це до кінця свого життя. Іншими словами, Телець – один з найбільших астрологів.

Вона неймовірно вперта і ненавидить бути неправий, тому вона часто затаїть злобу тільки тому, що ти не згоден з нею, що вона завжди права. Коли вона зрозуміє, що вона не права, вона не стане вибачитися, але якщо вона дійсно повірить, що вона має рацію, ви ніколи не почуєте, як вона затамувала подих, намагаючись помиритися разом з вами.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки не можуть зосередитися на кого-небудь, що насправді добре. Коли щось турбує її, вона тут же все прояснить – вона ніколи не буде стримувати себе, коли засмучена.

А що стосується невдоволення, є хороший шанс, що вона захоче розповісти вам що-небудь пізніше, тому вона може ображатися на вас менше хвилини. Близнюки просто хочуть повеселитися зі своїми друзями, і вона не вірить, що злоба насправді вирішує всі проблеми. Якщо вона більше не хоче тебе в своєму житті, вона скаже це. Вона швидко прощає і забуває.

Рак (21 червня – 22 липня)

Рак є одним з найбільш емоційних знаків зодіаку, тому для неї характерно бути спійманим на те, як вона себе почуває, і дозволити цьому диктувати, як вона обробляє аргументи і інші речі, які її турбують (замість того, щоб намагатися бути логічним в цьому) . Коли вона ображена на кого-то, вона може робити це роками, особливо якщо вона не відчуває, що її розкрили.

Злоба – це не те, що раку подобається, але вона буде зла на тебе з-за необхідності. Вона насправді просто намагається проявити деяку турботу про себе, не піддаючись людям, які заподіяли їй біль. Вона виразно хоче пробачити тебе, не зрозумій мене неправильно, але вона не в змозі забути, що призводить до цих давнім незадоволення.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев вірить, що все в її житті існують з якоїсь причини – і якщо вона не зможе знайти вагому причину для вас, щоб залишитися, вона позбудеться від вас. Вона буде робити все можливе і навіть більше, щоб не допустити негативу в своєму житті, включаючи невдоволення вами, поки ви не зрозумієте чому.

Лев може і буде ображатися, поки вона не помре. Вона виразно повідомить вам, що спочатку вона не хоче вас у своєму житті, але якщо ви не зрозумієте натяк або якщо ви дійсно сильно її скривдите, вона піде прямо на вас. У неї набагато більше друзів і дуже успішна професійна життя, від якої позбавлення від однієї людини не змусить її почувати нічого крім холоду.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва, як відомо, місяцями тримає образи, але тільки тоді, коли вона вважає це абсолютно необхідним. Вона – ще один з тих знаків зодіаку, який завжди буде намагатися спочатку з тобою розібратися – тому що вона доросла, а не дрібний дитина – але коли ти не зрозумієш натяк, вона буде холодна з тобою.

Діва ненавидить, коли хтось намагається поставити під загрозу її цілісність. Вона знає, що може бути дуже напруженою, але це тільки Діва. Вона може впоратися з більшістю речей досить швидко, але якщо хтось спробує змусити її почувати себе погано через те, ким вона є, вона не витримає цього і затаїть злобу, поки ви не вибачитеся щиро.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги абсолютно ненавидять ображатися, тим більше що вона завжди в любові і щастя. Вона зробить все можливе, щоб її дружба з тобою не змінилася, незалежно від того, наскільки брудними будуть суперечки між вами.

Звичайно, як будь-який знак зодіаку, Ваги мають свої межі до того, що вона буде терпіти. Зазвичай Ваги ніколи не злопам’ятні. Вона буде працювати з тобою, поки ти не помиришся, і знову не зможеш стати друзями. Але якщо ти дійсно їй біль так сильно, що вона ледь може дивитися на тебе, не засмучуючись, – тоді вона назавжди залишиться в образі і ніколи не засмутиться через це.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон затаїть злобу назавжди, а потім ще трохи. Може здатися, що вона нерозумна, але насправді вона просто захищає своє серце від усього поганого. Вона – знак зодіаку, який багато працює і любить більше, тому,

коли вона вступає в дійсно неприємний суперечка з кимось, її негайну відповідь – дати їм відсіч.

Один з найбільших страхів у житті Скорпіона – пробачити не ту людину і дозволити йому завдати їй болю в другій або третій раз. Навіть якщо ви і вона знали один одного роками, її першою реакцією як і раніше буде злість, щоб вона могла захистити себе від усього негативного і несамовитого. Це не завжди правильну відповідь, але Скорпіону все одно.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець не довго тримає образи. Вона просто хоче розслабитися і повеселитися, тому, якщо ви не навмисне скривдите її почуття, вона не буде тримати щось над вашою головою, щоб ви могли вибачатися кожен день до кінця свого життя. Зазвичай Стрілець буде злитися на тебе максимум кілька днів, перш ніж забуде.

Залиште це Стрільця, щоб одного разу розсердитися, а потім запитаєте вас, чи не хотіли б ви потусуватися з нею до закінчення тижня. І коли ви запитаєте її, злиться вона на вас, вона, ймовірно, скаже щось на кшталт: «О, я зовсім про це забула!» Вона не дбає про збереження негативу, тому не чекайте, що її невдоволення триватиме довго взагалі.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козеріг розпланував все своє життя, так як вона пам’ятає: влаштуватися на хорошу роботу (і бути босом), створити свою власну сім’ю, створити дивовижну групу друзів, на яких вона може розраховувати на все, і ніколи нікому не дозволяти контролювати її або маніпулювати їй. Якщо ви не є частиною її плану, вона змусить вас замовкнути швидше, ніж будь-який інший знак зодіаку.

У Козерога немає часу на негативних людей. Вона може ображатися вічно, тому що не прощає і ніколи не забуває. Більш того, вона хоче, щоб ви знали, що ви не можете просто образити її почуття або засмутити її. це

суворе пропозицію, але Козеріг знає, що життя занадто коротке, щоб дозволити людям диктувати її життя.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій – один з тих знаків зодіаку, який іноді любить своїх друзів більше, ніж вона любить себе. Вона б зробила абсолютно все для своїх друзів – крім того, що відмовилася від того, хто вона є. Коли справа доходить до утримання образи, вона може тримати її протягом року або близько того, і тільки коли вона відчуває себе дійсно скривдженої.

Насправді, Водолій взагалі ненавидить злобу, але коли вона дійсно засмучена, вона не може втримати тебе, поки вона не дізнається деякі речі. Приблизно через рік (це коли їй дійсно боляче), вона спробує помиритися з тобою знову, але якщо вона цього не відчуває (вона дійсно довіряє вібрацій і своєї інтуїції), вона передумає і помиритися.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби ненавидять, коли її почуття ображають, але замість того, щоб вибачатися, просто щоб вона могла тримати подругу, вона затаїть образу до тих пір, поки не зможе сама все вирішити. Коли ви дійсно засмутили Риб, ви можете майже гарантувати, що вона не хоче вибачень або розмов з вами – принаймні, зараз.

Риби будуть злитися на тебе протягом декількох місяців, перш ніж повернуться до тебе. Їй може не подобатися коли ображають її почуття, але вона ще більше ненавидить втрачати когось. Вона з усіх сил намагатиметься пробачити і забути, але тільки якщо вона знає, що ви теж спробуєте. Вона знає, що дружба не триває, якщо обидві людини не працюють над нею.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.