Найчесніші і заслуговують на довіру знаки Зодіаку в астрології. Рейтинг

Йдеться про ранжирування заслуговують на довіру знаків зодіаку за ступенем їх чесності, емоційності, хто більш логічний і готовий змінити курс, якщо момент вимагає цього.

Що робить людину яка дійсно заслуговує на довіру? Як одного разу сказав Далай-лама, мова йде не про владу, відданість і дружбу, швидше за це особисті мотиви.

Коли мова йде про ранжирування заслуговують на довіру знаків зодіаку за ступенем їх чесності, насправді мова йде про виявлення того, хто найбільш емоційно заряджений, а хто більш логічний і готовий змінити курс, якщо момент вимагає цього.

Іноді найнадійніші люди найбільш емоційно налаштовані і сліпо віддані. Це означає, що насправді це не завжди позитивна риса. Проте, існує прекрасна середина між тим, щоб підтримувати людей або речі, які вам небайдужі, і знати, коли досить.

Деякі знаки, такі як Ваги або Діва, можуть врівноважувати це, в той час як інші, такі як Козеріг, будуть занадто яким Ви довіряєте, а Стрілець буде занадто мотивований, щоб часом піклуватися про щось більше, ніж їх власні пріоритети.

Хоча неможливо узагальнити, що один знак за своєю природою більш заслуговує довіри, ніж інший, можна визначити риси і поведінку, які роблять людину заслуговує на довіру, і чи слід вам говорити вільно або, можливо, тримати язик за зубами в наступний раз, коли ви будете поруч їх.

Ось самі заслуговують на довіру знаки зодіаку, ранжирування від найчесніших до менш.

1. Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козероги найвідповідальніші знаки у всьому зодіаку.

Якщо ви попросите їх зберегти секрет, вони стануть сталевим сховищем. Якщо вам потрібно, щоб вони допомогли вам – в проекті, з обіцянкою в якості партнера – якщо вони дали слово і свою прихильність, їм треба було б щось надзвичайне, щоб не виконати його.

Козероги процвітають в порядку і структурі. Вони намагаються осмислити своє життя, створюючи правила та граючи ролі.

Їм найзручніше, коли вони роблять те, що «правильно» і ведуть приклад. Комбінація робить їх надзвичайно яким Ви довіряєте людьми. Це проти їх основних принципів, щоб не дотримуватися їх слова.

2. Рак (21 червня – 22 липня)

Рак займає друге місце в списку найбільш заслуговують на довіру знаків зодіаку, тому що він так сильно вкладається в людей, якими опікується, і зробить для них все що завгодно.

Рак не “хороші дві туфлі ” за своєю природою. Швидше, вони мають сильне почуття добра і зла і намагаються вести своє життя якомога більш чесно і етично. Але насправді все зводиться до того, що коли Рак любить, він любить повністю і відноситься до будь-якого, про кого дбає, як до сім’ї.

Рак також хороший в наступних напрямках, якщо він за своєю суттю згоден з тим, що він робить.

3. Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги можуть бути пліткарів, які люблять людей, що шукають уваги, нерішучих коханців, але це тільки тоді, коли ви недостатньо добре їх знаєте.

Керуючи знаком любові, вони розуміють, що любити – це набагато більше, ніж просто фліртувати, це зобов’язання, це наполегливість і звичайно, це надійність. Коли Терези в щось вірять, вони стають рішучими і рухомими, і це тому, що вони харчуються їх пристрастю і неймовірну здатність любити.

Ваги – це люди типу «їдь або помри», і якщо вони з тобою, вони з тобою назавжди.

4. Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіони – це безліч речей, які іноді можуть здатися різкими або непристойними, але ненадійними вони не є.

Скорпіони мають глибокої здатністю любити, і це тому, що вони розвивають такі глибокі прихильності до людей, що в кінцевому підсумку вони страждають через них. Проте, Скорпіони – найвірніші знаки у всьому зодіаку, і вони – люди, які віддають останню сорочку тому, кого дійсно люблять.

Ви завжди можете повірити, що Скорпіон прийде до вас, якщо вони дбають про вас. Їм не можна довіряти як просто знайомим, тільки завдяки любові і пристрасті вони стають відданими.

5. Діва (23 серпня – 22 вересня)

Дівам можна довіряти, тому що вони схожі на злегка схвильованих батьків зодіаку.

Вони так зайняті, турбуючись про те, чи всі навколо них в порядку, вони підуть на багато чого, щоб забезпечити благополуччя тих, кого вони люблять. Якщо вам потрібно, щоб Діва пройшла через вас, повірте, що вони це зроблять, враховуючи, що вам потрібно відповідати їхнім спільним інтересам і цілям.

Єдиний раз, коли Діви стають ненадійними, це коли вони дійсно не зацікавлені в вас або в тому, що вони роблять. В іншому випадку вони золоті.

6. Овен (21 березня – 19 квітня)

У той час як ви завжди можете довірити Овна робити те, що він вважає правильним для них в даний момент, вони настільки проваджені своїми внутрішніми розрахунками правильного або неправильного, що вони швидко зроблять свій образ дій більш відповідним для них.

Овен просто занадто логічний, щоб залишитися, якщо він не вірить, що відносини або робота дійсно продуктивні. Таким чином, в той час як інші ознаки будуть залишатися на вашому боці, незважаючи ні на що, Овен буде трохи холодніше і в кінцевому підсумку буде робити те, що в інтересах усіх учасників.

Це не означає, що вони взагалі дволикі, просто вони не сліпі до своїх емоцій і зобов’язаннями.

7. Телець (20 квітня – 20 травня)

Що робить Тельця заслуговує на довіру, так це його відданість. Вони є одними з найбільш вірних і відданих знаків зодіаку.

Вони зроблять абсолютно все для людей, з якими вони близькі. Однак є й інша сторона Тельця, яка трохи темніше.

Вони вперті і не будуть робити нічого, з чим не згодні. Вони також можуть бути безглуздими і робити вибір, який не обов’язково відповідає чиїмось інтересам. Так що, хоча вони заводять хороших друзів і коханців, вони не самі надійні з усіх.

8. Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій орієнтований на продуктивність, тому, хоча ви можете розраховувати на них у більш формальних, заснованих на роботі налаштуваннях, вони не дуже гарні у виконанні.

Водолії – унікальні мислителі, обдаровані вмінням придумувати великі ідеї, але не обов’язково мають фокус і уважність, щоб вміти виконувати дрібні деталі. Крім того, вони проваджені своїм его, і це може іноді заважати їм бути вірними і відданими друзями і партнерами.

9. Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки часто дуже поляризовані в речах.

Вони можуть швидко змінити свій настрій і думка і часто виявляються в дружніх відносинах, або одержимі кимось, або ніколи більше не розмовляють з ними.

Близнюки – неймовірні друзі і партнери, але вони не завжди виконують своє слово – не те, що вони не заслуговують на довіру за своєю суттю, але їх емоції, якась зовнішня драма або мільйон зобов’язань, які вони можуть отримати, можуть перешкодити.

10. Лев (23 липня – 22 серпня)

Якщо ви розповісте Лев секрет, ви можете повірити, що вони його збережуть. Але ви також повинні вірити, що Лев, як правило, більш схильна робити те, що в його власних інтересах або інтересах їх сім’ї.

Таким чином, хоча вони, безумовно, є людьми, яким ви можете довіряти, щоб захистити свою репутацію, вони не завжди є тим плечем, про який вам хочеться плакати в період кризи. Леви лояльні, але вони занадто бичачі і особливі, щоб коли-небудь дійсно доводити до кінця те, що не цікавить, чи не можна охарактеризувати і не злить їх.

11. Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільці отримують погану оцінку за те, що вони найменш вірні зодіаку, і, чесно кажучи, це не просто так.

Вони дослідники. Вони жадають досвіду, нових людей, цікавих ідей. Незважаючи на те, що вони відчайдушно віддані своїй сім’ї, як тільки вони вибирають, ким вони хотіли б, щоб це було, взагалі кажучи, Стрільці керуються своїми власними інтересами і іноді можуть не бути такими самовідданими, якими вони в ідеалі хотіли б бути.

12. Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби – одні з найулюбленіших в зодіаку і самі творчі амбітні.

Вони так легко керуються своїм натхненням, що їм важко доводити справу до кінця або вибирати логічно обгрунтований план і дотримуватися його.

Риби мають відмінні відносини з іншою половиною, але вони не є типом, щоб дотримуватися відносин, коли все стає занадто важко. Вони просто знайдуть кого-то или что-то еще, щоб надихнути їх. Цей знак великий, але вони не ті люди, яким ви найбільше довіряєте. Їх уми просто йдуть в дуже багатьох напрямках.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.