Які знаки зодіаку найбільш впевнені в собі, а які ні

Коли ви впевнені в собі, ви відчуваєте себе впевнено в самих різних ситуаціях. Ви знаєте, чого хочете і як це отримати.

Ви шалено впевнені, невпевнені або десь посередині?

Коли ви впевнені в собі, ви відчуваєте себе впевнено в самих різних ситуаціях. Ви знаєте, чого хочете і як це отримати, або, по крайней мере, так ви виглядаєте.

Тоді є впевненість в інших. Ви вірите, що коли хтось говорить, що збирається щось зробити, він пройде.

Деякі люди вважають, що все відбувається з якоїсь причини, і впевнені, що всесвіт не так випадкова, як здається. Це «одні двері закривається, інша відкривається» філософія життя.

З астрологією, хто найнебезпечніші знаки зодіаку, і хто найбільш упевнений?

Як і з упевненістю, ми можемо бути невпевненими в багатьох речах. Ми можемо мати противагу впевненості в собі і дуже сумніватися в наших можливостях або наших талантах. Ми можемо не відчувати, що можемо довіряти іншим людям, щоб вони надходили правильно для інших, а не тільки для себе.

Ніхто на 100 відсотків упевнений або не впевнений, у більшості з нас є багато одного і трохи іншого.

 ""

1. Рак (21 червня – 22 липня)

Рак понад чутливий і схильний сприймати все занадто особисто.

Коли ваше щастя або почуття власної гідності покояться на когось іншого, у вас немає тієї внутрішньої сили, в якій ви повинні бути впевнені.

Вони надмірно емоційні, чіпкі і вкрай потребують, і всі вони потрапляють під небезпечний парасольку. Це дійсно ганьба, що вони так невпевнені, оскільки мають тенденцію бути чудовими і турботливими людьми.

2. Діва (23 серпня – 22 вересня)

Оскільки Діви настільки критичні по відношенню до себе, вони думають, що інші люди також гіпер критичні, як і вони, і це може завдати шкоди їх самооцінці.

Вони дуже турбуються про те, чи виробляють вони гарне враження, або вони зробили щось жахливо незручне в соціальній функції.

Самооцінка, яку вони постійно відкидають, грунтується на їх впевненості і змушує їх виразно відчувати деякі небезпечні моменти, роблячи їх одним з найнебезпечніших знаків зодіаку.

Вони не довіряють своїм інстинктам і часто б’ють себе за помилки і недоліки, які сприймаються самим собою.

3. Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Терези не хочуть ніяких проблем, тому вони повинні захоплюватися чимось, щоб відстоювати це, і відстоювання інтересів або людей – це зазвичай єдиний раз, коли Ваги виявляють повну впевненість.

Вони хочуть, щоб їх любили, і вони не впевнені, що якщо вони висловлять свою думку і постоять за себе, вони будуть.

4. Риби (19 лютого – 20 березня)

Одна річ про Рибах полягає в тому, що вони мають тенденцію бути легко веденими. Якби вони були впевнені і сильні в своїх переконаннях, вони б заступилися за себе і говорили «ні» щоразу, коли це було необхідно.

Замість цього вони більше схиляються до небезпеки, ніж до впевненості.

Вони, однак, впевнені, коли справа доходить до їх уяви або діляться своєю творчістю. Якщо вони щось малюють або фотографують, вони знають, що це добре, і хочуть поділитися цим.

 ""

5. Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козероги приземляються десь посередині між впевненими в собі і невпевненими.

Якщо вони знаходяться в середині проекту або є проблема з їх роботою, вони надзвичайно впевнені; коли справа доходить до міжособистісних або романтичних взаємодій, вони мають тенденцію бути більш замкнутими і невпевненими.

Козероги, як правило, ховають свою незахищеність за стіною і виглядають жорстокими або дивними, коли насправді вони просто не впевнені в своїх соціальних навичках.

6. Близнюки (21 травня – 20 червня)

Наскільки впевнено або невпевнено себе почуває Близнюки, залежить від їх настрою.

Вони можуть бути дуже впевненими на вечірках – базікати з незнайомцями, бути неперевершеним гостем або бути сполучною ланкою, що поєднує людей. Але коли вони знаходяться в ситуації, яка знаходиться за межами їх зони комфорту, вони можуть сумніватися в своїх здібностях і можуть відчувати себе ніяково і побоюватися.

Їм просто потрібно дивитися на кожну ситуацію як на соціальне подія, і тоді вони повірять в те, що їх здатності вб’ють його.

7. Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець впевнений в своєму смаку і стилі. Вони знають, як добре виглядати і як зробити так, щоб їх будинок виглядав добре.

Ви не можете змінити думку Тельця про щось, тому вони шалено впевнені, що вони виграють будь-який спір або будь-яку битву. Проте, їх впевненість може приховати глибоку невпевненість, але зазвичай це так глибоко приховано, що ніхто не може це побачити.

8. Водолій (20 січня – 18 лютого)

Кордон між відчуженістю і впевненістю важко зрозуміти за допомогою Водолія.

Здається, вони впевнені в собі … або їм просто все одно? Водолії намагаються парити над будь-яким негативом або напругою, навіть якщо вони його викликали.

Як правило, вони відчувають упевненість в тому, що незалежно від того, через що проходять всі інші, вони не є частиною цього.

 ""

9. Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон дуже чесний з собою. Вони знають, що добре виглядають або розумні, але вони також знають про будь-яких слабкостях чи недоліки, які у них можуть бути; у них просто є здатність сприймати ці речі і дивитися на них як на плюси.

Звичайно, вони можуть бути занадто прив’язані до кого-то, але це просто означає, що вони пристрасні. Вони впевнені, що вони там, де їм потрібно бути, і що б вони не робили, це саме те, що вони повинні робити.

Найбільше Скорпіони впевнені в спальні – саме там вони правлять, і вони переконані, що коли справа доходить до сексу, ніхто не робить це краще, ніж вони.

10. Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен знає, наскільки вони неймовірні, і коли ви скажете їм це, вони погодяться з вами. Ну, а навіщо їм брехати?

Вони впевнені в собі, енергійні і заповзятливі, а коли ви з Овном, ви можете відчути їх позитивну і променисту енергію. У них є величезна впевненість, що вони зможуть перемогти вас, якщо ви спочатку не фанат.

11. Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець може говорити з ким завгодно, де завгодно, про що завгодно.

Вони прагнуть дізнатися якомога більше про світ і про себе, і якщо у когось є критика, щоб дати їм, вони повністю відкриті для цього. У них є впевненість, щоб отримати зворотній зв’язок і фактично використовувати це, щоб поліпшити себе.

Якщо хтось намагається образити їх, вони просто перетворюють це в жарт і сміються над цим. Важко збити Стрільця або похитнути його самооцінку.

12. Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев виливає впевненість. Вони не ухиляються від уваги; насправді вони хочуть бути попереду і в центрі.

Вони, без сумніву, знають, що у них є відповіді на всі питання, і знають, що робити найкраще. Їх природна впевненість, і, оскільки вони так багато, вони навіть не помічають цього.

Вони не турбуються про те, справлять вони гарне перше враження або зроблять вони правильні речі – вони знають, що зроблять. Внутрішня мантра Льва – «Я отримав це».

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.