3 знаки зодіаку, мають маніпуляційної репутацію, але це не те, про що ви думаєте

Не всі форми маніпуляцій так підступні. Хоча це небезпечний талант, його вплив можна використовувати як на благо, так і на зло.

Як правило, маніпуляція вважається токсичною якістю. Б’юся об заклад, навіть просте згадування цього слова викликає спогади про двох колишніх хлопців, сумнівних колег, які саботували ваш успіх, і безсердечні політики, які знову і знову руйнують суспільство. Однак не всі форми маніпуляцій так підступні. Хоча це небезпечний талант, його вплив можна використовувати як на благо, так і на зло.

Я маю на увазі, давайте будемо тут справжніми. Ми як люди маніпулюємо один одним кожен божий день. Подумайте про це: ви як би маніпулюєте своїми друзями, коли переконуєте всіх піти в дороге модне місце для пізнього сніданку, яке ви любите в неділю вранці. Ви також маніпулюєте, коли переконуєте свого професора поставити вам п’ятірку замість четвірки + по вашій загальній оцінці, коли ви знаєте, що пропускали заняття 7 разів. Гей, ви навіть трохи маніпулюєте, коли приносите квіти та шоколадні цукерки після бійки (яку ви влаштували).

Деякі з нас просто переконливіші, ніж інші. Скорпіон, Рак і Близнюки найбільше схильні до мистецтва маніпулювання, і Риби та Лев є гідними згадками. Більш розвинені люди з цими знаками будуть використовувати свою силу переконання, щоб допомогти нужденним, боротися за те, у що вони вірять, просвіщати й надихати всіх, кого вони зустрінуть. З іншого боку, вони також можуть використовувати свої таланти для жахливих речей, про які не можна говорити.

Скорпіон: хитрий стратег

 ""

Скорпіон дуже вдало символізує самий маніпуляційний знак у всьому зодіаку. Це маленьке хитра істота, чий несподіваний укус завдає смертельний удар. Це сила, на яку здатний Скорпіон. У них є внутрішнє відчуття амбіцій, яке вони тримають близько до серця, проводячи багато часу, досліджуючи своє оточення з прихованою метою. Здатні вловити ваші слабкості, вони скажуть вам саме те, що ви хочете почути, і запам’ятають все те, що ви їм скажете у відповідь, на випадок, якщо ця інформація може виявитися корисною пізніше.

Що робить їх такими унікальними, так це те, що Скорпіони прекрасно бачать у темряві. Вони вловлюють важливі деталі, які люди часто надто бояться шукати. Ця здатність дозволяє їм легко обходити стороною інших. Але за їх хитрістю ховається не тільки спроба отримати контроль, але і захистити свої інтереси та інтереси тих, кого вони люблять. Якщо на вашому боці Скорпіон, вам дуже пощастило. Якщо ти на їх поганій стороні ну, тобі краще почати виправлятися.

Рак: похмура кохана

 ""

Маніпуляції Рака є наслідком їх глибокого незвіданого моря емоцій. Ці води не завжди спокійні, вони можуть бути бурхливими, грізними й гнітючими. Рак відчуває себе втраченим в них, не бувши впевненим у тому, що його люблять, і що він буде маніпулювати людьми у своєму житті, поки не отримає цього.

Оскільки вони рідко коли-небудь прямо висловлюють свої наміри, вони вдаються до задумів та нудьги, поки їх нещастя не стане очевидним. Вони не довіряють більшості людей, одночасно бувши детекторами брехні, тому вважають за краще маніпулювання емоціями. Ця дихотомія бажання любові, а також сумнів стосовно всіх, хто намагається їх любити, викликає у них масу стресу.

Воістину, Рак просто хоче якомога ближче триматися за своїх близьких. У них є багато любові, може бути, найбільше любові з усіх знаків зодіаку, і вони дуже хочуть її подарувати. Насправді Рак не може повністю втратити когось. Вони будуть думати про вас через роки після того, як ви перестанете говорити, гадаючи, як вони можуть любити вас здалеку.

Близнюки: чарівний чарівник

 ""

Ви чули жахливі історії про дволикого чарівника, який є Близнюками, і я тут, щоб сказати вам, що вони правдиві. У них безліч осіб, і вони будуть носити то особа, яка найкраще підходить для їхнього середовища. Пристосовуються за своєю природою, вони можуть проникати в будь-який тип спільноти, перетворюючись в когось, кому довірятиме товариство. У них також є небезпечний спосіб поводження зі словами, сплітаючи красиві затвердження, які можуть бути правдою, а можуть і ні. Ви їм не повірите.

В основі намірів Близнюків лежить бажання робити речі цікавими. Їх маніпуляції зазвичай швидше жартівливі, ніж по-справжньому небезпечні (якщо вони не мають наміру такими). У них гостра потреба залишити свій слід у світі, навіть якщо це не обов’язково той слід, який вони повинні залишити. Вони просто хочуть мати можливість прожити кожне життя, щоб жити, познайомитися з людьми, які повністю на них не схожі.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.