Гороскоп на 30 серпня 2020 року, для всіх знаків зодіаку

Що приготували вам планети на цей день.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен, Місяць проводить більшу частину дня в Козерозі, вашому сонячному будинку роботи та кар’єри, що спонукає вас залишатися в суботу більш зайнятим, ніж зазвичай.

Можливо, вам сподобається виконувати особисті та професійні доручення, пов’язані з роботою. Оновлення своє резюме або поновіть свій профіль в LinkedIn.

Можливо, зробіть єдину цільову сторінку для свого сайту, щоб почати майбутню розсилку новин. Можливо, ви захочете зайти в Twitter або приєднатися до Parler.

Меркурій у Діві, ваш повсякденний робочий сектор, гармонізує Юпітер в Козерозі, вашому професійному секторі. Сьогодні чудовий час, щоб зробити міні – огляд попередньої робочого тижня, щоб розглянути області поліпшення, в які варто витратити свій час.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець, Місяць проводить більшу частину дня в Козерозі, вашому сонячному будинку особистої філософії та вищої освіти, що спонукає вас проводити першу частину дня, читаючи носом в книзі або займаючись самоосвітою, виконуючи доручення.

Послухайте подкаст або включите YouTube, новини або що-небудь інтригуючи, програє в задній частині кімнати, – все це відмінні способи провести день з користю.

Меркурій у Діві, вашому секторі пристрасті, буде гармоніювати з Юпітером в Козерозі, вашим вищою освітою. Ви можете виявити, що вас зацікавила нова ідея, про що ви навіть не думали, і вирішите її реалізувати.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

 ""

Близнюки, Місяць проводить більшу частину дня в Козерозі, вашому сонячному будинку з загальними ресурсами, і це прекрасний час для пошуку можливостей дати та знайти те, що ви шукаєте.

Можливо, вам сподобається ходити в старі благодійні магазини або в місцевий магазин Goodwill і дивитися старі книги й записи, які збирають аматори.

Меркурій у Діві, ваш сектор авторитетної фігури, буде гармоніювати з Юпітером в Козерозі, вашому секторі загальних ресурсів. Ви можете зустріти людину, що володіє необхідними вам знаннями. Не бійтеся просити допомоги або ради, коли ситуація здається правильною.

Рак (21 червня – 22 липня)

Можливо, ви були незадоволені загальним простором або безладом в кутку кімнати. Це може бути день, коли потрібно попрацювати над цим і почати все організовувати, щоб ви відчували себе щасливішими щодо своїх житлових умов зараз і в майбутньому.

Меркурій у Діві, вашому секторі спілкування, гармонізує Юпітер в Козерозі, вашому секторі відносин. Це хороший день, щоб відкритися одному і поділитися тим, що у вас на думці.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Якщо ви сьогодні хочете бути продуктивним, ви можете вирішити відмовитися від чогось веселого або легковажного і зосередитися на своїх обов’язках.

Якщо ви мали намір очистити електронну пошту або переглянути папку зі спамом, можливо, зараз дуже вдалий час для цього.

Меркурій у Діві, ваш сектор особистої власності, гармонізує Юпітер в Козерозі, вашому службовому секторі. Зосередьтеся на тому, що ви повинні робити, не намагаючись без потреби додавати в тарілку більше.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Робота і відпочинок можуть злитися воєдино, коли ви робите те, що любите, заради кінцевого результату. Це відмінний день, щоб зануритися у свої захоплені проєкти та почати з’ясовувати, як їх завершити вчасно.

Назвіть себе крайній термін, до якого ви можете прагнути. Запишіть свої цілі замість того, щоб говорити про них, і намалюйте план їх досягнення.

Меркурій у Діві, ваш сектор особистого розвитку, гармонізує Юпітер в Козерозі, вашому секторі пристрастей. Зробіть те, що ви дійсно любите, що викликає почуття радості та задоволення.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

 ""

Якщо ви збиралися серйозно поговорити з батьком або кимось, кого ви поважаєте і яким захоплюєтеся, сьогодні може бути хороший день для того, щоб зв’язатися з вами.

Можливо, ви виявите, що сьогодні ви краще розумієте один одного.

Попри те, що це може бути робота або ви можете докласти більше зусиль для досягнення розуміння, можливість зробити це тут є.

Меркурій у Діві, ваше минуле або прихованому ворожому секторі, гармонізує Юпітер в Козерозі, вашому секторі авторитетних фігур. Сьогодні вам, можливо, доведеться стояти на своєму і прислухатися до своєї інтуїції, навіть якщо люди, яких ви поважаєте, не мають того ж бачення.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон, Місяць проводить більшу частину дня в Козерозі, вашому сонячному будинку спілкування, і якщо вам потрібно поговорити про роботу або попросити вихідний, це прекрасний час, щоб відправити це електронний лист або заповнити документи.

Можливо, вам буде корисно переглянути будь-які пільги для співробітників, які у вас є прямо зараз. Якщо ви все захоплені, сьогодні може бути відмінним для того, щоб подивитися на нові мобільні телефони або зробити резервну копію ваших технологій.

Меркурій у Діві, вашому секторі дружби, гармонізує Юпітер в Козерозі, вашому секторі спілкування. Це відмінний день для зустрічі з одним і обговорення бізнесу або проєкту.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Це відмінний день, щоб насолодитися тим, що у вас є, і знайти час, щоб подумати про своє фінансове майбутнє.

Ви можете виявити, що готові задуматися про заощадження або якісь інвестиції для виходу на пенсію. Можливо, ви захочете знайти статті або дізнатися новини, пов’язані зі змінами студентських позик або процентними ставками, які впливають на ваші інвестиції.

Меркурій у Діві, ваш сектор роботи та кар’єри, гармонізує Юпітер в Козерозі, вашому секторі власності. Це прекрасний час для того, щоб поставити мету, яка пов’язана з грошима або доходом.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Це хороший день, щоб подумати про своїх списках читання і про те, що ви хотіли б дізнатися далі.

Це прекрасний час, щоб переглянути свої обов’язки і бажання самовдосконалюватися.

Меркурій у Діві, ваш сектор особистої філософії, гармонізує Юпітер в Козерозі, вашому секторі особистого розвитку. Ви можете відчувати розбіжності всередині себе, і вам буде потрібно деяка благодать.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

 ""

Водолій, Місяць проводить більшу частину дня в Козерозі, вашому сонячному будинку минулого і кармічних стосунках, які дали вам хворобливі уроки.

Можливо, вам потрібно заблокувати доступ до телефону або в соціальних мережах для когось, але ви ще не дійшли до цього. Якщо прийшов час, візьміть за правило просто раз і назавжди обірвати стосунки та не озиратися назад.

Меркурій у Діві, вашому секторі загальних ресурсів, гармонізує Юпітер в Козерозі, секторі вашого прихованого ворога. Те, чого вам не вистачає, хтось може заповнити без тиску.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби, Місяць більшу частину дня проводить в Козерозі, вашому сонячному будинку дружби, і це прекрасний час, щоб зміцнити відносини з іншими людьми.

Можливо, ви зрозумієте, що вам потрібно робити більше з певними людьми, і, можливо, сьогодні може стати початком прекрасних відносин з вами та вашим колегою по роботі.

Меркурій у Діві, ваш сектор відносин, гармонізує Юпітер в Козерозі, вашому секторі дружби. Сьогодні ваш партнер і друзі можуть працювати разом, так що ви можете проводити час з усіма.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.