Гороскоп на 2 вересня 2020 року, для всіх знаків зодіаку

Дізнайтеся, що підготувала вам астрологія в цей день.

Сезон Діви пов’язаний зі здоров’ям, турботою про себе, вашими повсякденними завданнями, а також може містити роботу, яку ви робите кожен день.

Місяць буде в знаку зодіаку Риби, що відкриває двері до закінчення і зцілення.

Це прекрасний час для закриття та огляду того, що сталося за останні кілька місяців, щоб знати, що вам слід випустити.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Сьогодні ідеально підходить для того, щоб відпустити речі, які ви не можете контролювати. Можливо, ви готові швидко змінити напрямок свого життя.

Можливо, вас переслідував страх, але тепер ви готові сміливо зустрічати проблеми та емоції.

Місяць в Рибах може утруднити розуміння істини, а також може бути нестача ясності.

Меркурій у Діві передає ваші повсякденні обов’язки, і сектор оздоровлення може припустити, що розмова (або висловлювання) з одним може бути корисним.

Телець (20 квітня – 20 травня)

 ""

Сьогодні ідеально підходить для звільнення від токсичних відносин, особливо тих, які, здається, не мають реальної мети у вашому житті, крім як займати місце і витрачати час даремно.

Можливо, ви дозволили дружбі зберегтися через лояльність, але іноді всьому приходить кінець.

Меркурій у Діві проходить через ваш сектор радості та ігри. Замість цього побалуйте себе хобі та своїми особистими інтересами.

Шукайте нових друзів, які поділяють з вами щось спільне, і покращуйте ваше життя.

Насолоджуйтесь часом, коли вам потрібно бути самим собою, і дозвольте собі позбутися від токсинів серед людей, які вас втомлювали.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Сьогоднішній день ідеально підходить для того, щоб позбутися від незадоволених очікувань, пов’язаних з роботою, і того, що ваш роботодавець повинен був для вас зробити.

Можливо, ви зараз безробітні або звільнені через пандемію і чекаєте відповіді від безробіття.

Це може бути важкий час, але відпустити те, що ви не можете змінити, може допомогти.

Меркурій у Діві проходить через ваш сектор авторитетних фігур, і зараз нормально почувати, що вам потрібно зв’язатися з потрібною людиною, щоб все рухалося в кращому напрямку.

Якщо потрібно, продовжуйте стукати у двері, а потім повідомляйте результат Богу.

Рак (21 червня – 22 липня)

Сьогоднішній день ідеально підходить для опановування навичками або записи на курс, який ви завжди хотіли спробувати. Можливо, ви захочете перевірити Udemy, подивитися, які курси є в продажу, і вибрати те, що вас цікавить.

Якщо ви вирішили зробити перерву в коледжі, щоб не ходити на онлайн – класи, вам може сподобатися те, що безкоштовно пропонується через Khan Academy, щоб освіжити в пам’яті деяких вчених, в яких ви слабкі.

Меркурій у Діві проходить через ваш комунікаційний сектор, тому сьогодні важливо розмовляти з іншими людьми. Навіть якщо ви любите проводити час зі мною, не проводите весь день без спілкування з одним і спілкування.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 ""

Сьогодні ідеально підходить для того, щоб попросити про допомогу і повірити в те, що на вашому шляху будуть хороші речі. Хтось із вашої родини або ваш партнер може отримати подарунок, і ви обидва отримаєте від нього користь.

Можливо, ви цього потребуєте і відчуваєте, що не можете чогось попросити, не запропонувавши натомість компенсації. Потім розгляньте можливість обміну послугами або товарами, щоб зробити ситуацію більш рівною, якщо це допоможе.

Меркурій у Діві проходить через ваш сектор особистої власності, і ви можете виявити, що у вашому власному будинку є ресурси, про які ви не знали, що вони доступні для вас. Шукайте те, що ви можете помітити.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Сьогодні ідеально підходить для того, щоб побачити ясність і навчитися розуміти невисловлені аспекти ваших відносин.

Ви можете не усвідомлювати деякі речі, які були там весь час, але через щільний графік або непорозуміння ви залишалися в невіданні до недавнього часу.

Меркурій у Діві проходить через ваш сектор особистого розвитку, і це може бути прекрасний час для зростання і зрілості. Там, де ви бачите необхідність, обов’язково візьміть на себе відповідальність і працюйте над цим.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Сьогоднішній день ідеально підходить для того, щоб покінчити з будь-якими звичками, які, як ви знаєте, шкодять вашому здоров’ю, і почати краще планувати, щоб зберегти своє тіло, розум і дух сильними.

Можливо, ви так старанно працювали, що не приділяєте заслуженого часу турботі про себе, але зараз гарний час, щоб змінити це мислення.

Меркурій у Діві проходить через ваш сектор зцілення.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Сьогоднішній день ідеально підходить для того, щоб відмовитися від чинних правил, які заважають вам насолоджуватися життям. Вам не потрібно турбуватися про те, що думають інші люди, коли ви намагаєтеся розважитися. Замість цього прийміть радість.

Меркурій у Діві проходить через ваш сектор дружби. Отже, відновіть зв’язок зі старими друзями, які стали останніми в вашому списку пріоритетів, коли ви намагалися самовдосконалюватися. Зараз прекрасний час, щоб знову почати все заново, але згадати ті добрі часи, які у вас були в минулому.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Сьогоднішній день ідеально підходить для того, щоб позбутися від негативних розмов з самим собою, з-за яких ви вважаєте, що ви недостатньо гарні. Ви можете шукати схвалення, але не знайти його, і це не означає, що ви зазнаєте невдачі. Замість цього спробуйте виміряти свій успіх, досягнувши цілей, які ви поставили на власному графіку. Будьте самим собою.

Меркурій у Діві проходить через вашу роботу і сектор громадського іміджу, що робить це прекрасним моментом, щоб почати викладати свою роботу на публіці або почати ділитися своїми цілями з друзями, які можуть підбадьорити вас.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

 ""

Сьогоднішній день ідеально підходить для того, щоб уникнути пліток або брехні, яким ви вірили. Можливо, у вас занадто багато RSS-каналів з медіа – сайтів і заголовків, які змушують вас турбуватися, порушуючи ваш день. Якщо це вам допоможе, відмовтеся від підписки. Вам не потрібно отримувати те, що ви не шукаєте.

Меркурій у Діві проходить через ваш сектор вищої освіти. Інвестуйте в мислення вищого порядку і критичні теми, які вас зацікавили. Вивчіть астрономію, астрологію або філософські теми. Читайте класику або дивіться кіноверсію книг, які ви читали в старшій школі, на улюбленому потоковому сервісі.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Сьогоднішній день ідеально підходить для того, щоб перебирати ящики для сміття і прибирати безлад. Якщо у вас є мільйон пластикових пакетів, і ви ними не користуєтеся, залиште їх в продуктовому магазині та почніть прибирати дошку будинку.

Це хороший день, щоб запалити свічки або зробити мазь з шавлії. Увімкніть свої улюблені мелодії 80-х або блюз і проведіть день глибокого очищення. Немає часу на це?

Найміть професійне прибирання і побалуйте себе одним сеансом, щоб всі дрібні деталі були виконані кимось іншим, а ви могли провести вільний час.

Меркурій у Діві проходить транзитом через ваш сектор загальних ресурсів. Якщо ви знайдете речі, які вам не потрібні, не належите до цього занадто сентиментально, віддавайте їх або дозвольте одному насолодитися покупками ваших непотрібних речей і звільніть місце для нових речей.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Сьогодні ідеально підходить для того, щоб поглянути на свої минулі вчинки та вирішити, в якому напрямку ви хочете рухатися в найближчому майбутньому. У вас багато цілей, але без мети або плану важко йти в ногу з часом.

Меркурій у Діві проходить через ваш сектор зобов’язань. Отримайте систему підзвітності. Приєднуйтесь до соціальної групи в Інтернеті, яка ділиться своїми страхами або досягненнями.

Вам не потрібно публікувати свої власні, якщо ви не хочете, але читання про переваги та недоліки інших може мотивувати вас, побачивши, що ви не самотні.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.