Сумісність дружби для вашого знака зодіаку

Дізнайтеся як ви сумісні з іншими знаками зодіаку.

Овен

Народжені під цим першим знаком зодіаку сповнені пригод і палкі. Бувши вогненним знаком, Овен дуже добре ладнає з іншими вогняними знаками Львом і Стрільцем. Також вони схильні дружити з повітряними знаками Близнюків і Водолія. Хоча Овен дійсно підтримує своїх друзів, іноді їм заважають їх нетерпіння та егоїзм.

Телець

 ""

Надійні та стійкі, Тельці сумісні з іншими земними знаками Діва і Козоріг. Їм також подобається компанія водних знаків Рака і Риб. Як і в інших відносинах, Тельці надійні та відносяться до своїх друзів з великою повагою. Вони також прекрасні радники, але часом можуть проявляти трохи власництва.

Близнюки

Бувши повітряним знаком, Близнюки дружні з іншими повітряними знаками – Терезами та Водоліями. Також вони можуть бути хорошими друзями з вогняними знаками Овен і Лев. Завдяки своїй товариськості, Близнюки надзвичайно популярні. Поки вони оточені різноманітною і цікавою групою людей, які продовжують утримувати їх швидкоплинну увагу, Близнюки завжди будуть добре проводити час.

Рак

Цей водний знак зазвичай добре ладнає з іншими водяними знаками Скорпіоном і Рибами. Також вони добре пов’язані із земними знаками Телець і Діва. Народжені під цим знаком, як відомо, емоційні та надзвичайно лояльні стосовно своїх друзів. Вони повністю віддані дружбі, поки їх довіру не обдурять. Однак, бувши інтровертами по натурі, вони рідко виявляють ініціативу, щоб заводити друзів.

Лев

Лев любить компанію інших вогненних знаків Овна і Стрільця. Також їх пов’язують близькі стосунки з повітряними знаками Близнюки та Терези. Сміливим і агресивним Левам може знадобитися час, щоб розвинути тенета, але як тільки дружба зав’язана, вони люблять бути оточеними своїми вірними друзями. У них, як правило, невелика, згуртована група друзів, а не величезний коло.

Діва

 ""

Цей земний знак має прекрасний зв’язок з іншими земними знаками Тельцем і Козорогом. Вони також добре поєднуються з водяними знаками Рака і Скорпіона. Оскільки вони, як правило, сором’язливі, Діви витрачають час на побудову будь-яких відносин. Бувши перфекціоністами, Діви іноді можуть бути дуже критичними або різкими у своїй думці.

Ваги

Ваги поділяють прекрасну сумісність з іншими повітряними знаками Близнюками та Водоліями. Також відомо, що вони добре пов’язані з вогняними знаками Лева і Стрільця. Як і їх символ, ваги, Ваги добре збалансовані у своєму житті. Їх дипломатичний характер допомагає їм розділяти глибокий зв’язок з людьми різної природи. Однак часом вони можуть справляти враження нерішучих і потурають своїм бажанням.

Скорпіон

Пристрасні Скорпіони зазвичай добре ладнають з іншими водяними знаками Раком і Рибами. Їх також пов’язують прекрасні відносини з земними знаками Діви та Козорога. У Скорпіонів мало друзів, але є група відданих друзів, і вони можуть виявитися заклятими ворогами, якщо їх коли-небудь скривдять.

Стрілець

Цей вогненний знак дійсно добре ладнає з іншими вогняними знаками Овен і Лев. Вони також сумісні з повітряними знаками Терезів та Водолія. Їх прекрасні комунікативні навички та неупереджений характер роблять їх неупередженими. Стрільці зазвичай добре спілкуються з усіма, хто любить пригоди, завдяки своєму товариському і веселій вдачі.

Козоріг

 ""

Найкраще Козероги сумісні з іншими земними знаками Тельцем і Дівою. Вони однаково добре поєднуються з водяними знаками Скорпіон і Риби. Зазвичай вони схильні поводитися більше як батьки, часто радячи іншим з приводу їх життєвого вибору, проте їх намір – завжди допомагати та підтримувати своїх друзів. Однак іноді вони можуть здаватися

Водолій

Цей знак прекрасно поєднується з іншими повітряними знаками Близнюків і Терезів. Деякі інші знаки, з якими вони добре ладнають, – це Овен і Стрілець. Їх відданість і чесність приваблюють багатьох, і в результаті у них з’являється багато друзів. Однак це заважає їм налагоджувати глибокі зв’язки з будь-ким зокрема.

Риби

Народжені під цим знаком добре сумісні з іншими водяними знаками Рака і Скорпіона. Також у них хороші зв’язки з земними знаками Телець і Козоріг. Завдяки своєму чуйному характеру вони дуже дбайливі та уважні до своїх друзів. Однак їхня дружба може постраждати через те, що вони відверто ідеалістичні та потайливі про себе.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!