Цьому знаку Зодіаку не потрібно ховатися від Всесвіту – він допоможе вам сьогодні

Ви не можете сховатися від повідомлень, які Всесвіт хоче, щоб ви почули, тому ви можете також прийняти їх.

З комунікативним Меркурієм, який повертаеться в Риби і ваш 12-й Будинок Сну, ви можете опинитися на приймальній стороні дивних снів цього ранку.

У той момент, коли ви думаєте, що уникли їх, Місяць перетворюється в практичного Козерога, а потім перетворюється в потік секстіля до планети-посланника, змушуючи ці мрії якось спливти. Не відкидай те, що відбувається зараз. Насправді, якщо ви можете згадати ці бачення, було б розумно використовувати їх в якості керівництва. Ви не можете сховатися від повідомлень, які Всесвіт хоче, щоб ви почули, тому ви можете також прийняти їх.

Овен – 17.03.2020 р

Ви збираєтеся приділяти багато уваги деталям сьогодні. Ви, ймовірно, будете залучені в детальне планування проекту та ви збираєтеся бути дуже ретельними в цьому. Ви відчуваєте себе дуже працьовитим і це відіб’ється на вашій роботі. Ви також збираєтеся заробити визнання за це. Сплеск творчості відзначить кожен аспект вашого дня.

Овен – Здоров’я

Поки з вашим здоров’ям все гаразд, психічне напруження створить в вас відчуття втоми і повільності. Ви будете хотіти уникати стресових дій і замість цього, просто сидить на вулиці і насолоджуйтеся сонцем на своїй шкірі або вітром, який дме в обличчя. Заспокойся. Пийте багато води і виспіться, щоб завтра прокинутися оновленим.

Овен – Любов та Відносини

Ви можете бути притягнуті до кого-то з іншого культурного середовища або навіть з іншої країни. Ви можете відчувати пристрасть та емоційний заряд до цієї людини. Інші події матимуть тенденцію зникати, коли ви будете з цією людиною. І ця зустріч може навіть прийняти форму, якщо Всевишній захоче!

Овен – Кар’єра та Гроші

Хоча ви знаєте, як отримувати задоволення, тепер ви повністю зосереджені на своїй роботі. У вас сьогодні надзвичайно серйозне настрій, навіть якщо те, що ви робите, не заслуговує особливої важливості. Колега може розслабитися і ви збираєтеся виконати його завдання для вас. Таким чином, буде деякий необгрунтований тиск роботи.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Риба з «людським обличчям» помічена в озері – і це дійсно відлякує людей

Нагадаємо, Барбертонська ромашка: У кого є ця квітка – признавайтесь?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.