Кот пропав на три дні і повернувся додому весь у боргах, довелося господарям виплачувати

Комічна історія з домашнім вихованцем сталася в Таїланді. Про неї написали в місцевому сегменті Фейсбуку і буквально за день новина стала вірусної.

Великий сірий в смужку кіт, ім’я якого не вказано, несподівано зник з двору. Його господарі занепокоїлися тільки на наступний день, шукали, але безрезультатно. Чи не повернувся він і через день.

Тільки через три доби утікач повернувся сам. А але шиї у нього була прикріплена невелика картонка з запискою.

 ""

Так господарі дізналися, що їх вихованець всі ці три дні не голодував, а жив у борг. Він прибився в рибної лавки якоїсь тітоньки Мей (так написано в записці). Кот такими голодними очима дивився на свіжу скумбрію, що добра жінка не витримала і дала одну. Так було і на другий, і на третій день.

 ""

Жінка написала записку для того, щоб господарі котика знали – він не голодував, там же вказала свій номер телефону – жінці було цікаво, чи повернувся кіт додому.

Господарі, звичайно, ж подзвонили, подякували тітоньку Мей і оплатили борги свого вихованця. Історія насмішила користувачів інтернету, а лавка тітоньки Мей стала дуже популярною, їй ще не раз пропонували оплатити ці три рибини.

 

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.