Померла Людмила Князєва: зірка шоу “Наша Раша” померла за дивних обставин

Актрисі було 82 роки, але її смерть оточена незрозумілими фактами, через що відкрито кримінальну справу.

Популярність до актриси театру Людмилі Князєвої прийшла вже в похилому віці – її типаж став дуже затребуваним в кіно. Вона знялася в більш десятці картин вже після 70-и років, серед них такі відомі картини, як «Буде світлим день», «Товариш Сталін» і ін.

Олена Князєва в кіно
Олена Князєва в кіно

А особливу популярність їй принесли зйомки в шоу «Наша Russia», де вона зіграла Анну Вікторівну – дружину Філіпа Валентиновича (Сергій Светлаков) в сатиричних сюжетах про пенсіонерів.

Кадр з шоу «Наша Russia»
Кадр з шоу «Наша Russia»

Літня жінка жила одна, але підтримувала тісний зв’язок зі своєю племінницею Марією – та часто навідується її, вони щодня зідзвонювалися. Коли Князєва перестала відповідати на дзвінки і не відкривала двері, родичка викликала міліцію, МНС і ті зламали вхідні двері.

Жінка лежала на підлозі у великій калюжі крові, навколо також було багато крові. Але квартира закрита зсередини, видимих пошкоджень на тілі не знайшли, та сусіди розповіли про дивні звуки з її квартири.

В даний час проводиться розслідування і медична експертиза, яка повинна пролити світло на те, що трапилося. Сподіваємося, що все скоро з’ясується, чи була смерть актриси природною.

Олена Князєва
Олена Князєва

Вічна пам’ять!

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.