Без тебе я жила нудно: Олександра Кучеренко смішно привітала Дмитра Комарова з ювілеєм “Світу навиворіт”

Сьогодні українське тревел-шоу «Світ навиворіт» святкує свою першу круглу дату - програмі виповнюється 10 років з моменту першого виходу в ефір.

Незмінний ведучий Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв разом з усією іншою командою святкують ювілей підготовкою для глядачів спеціального, святкового випуску, в той час як дружина Дмитра поділилася в своїх соціальних мережах поздоровленням.

Так на сторінці Олександри Кучеренко в Інстаграм з’явилися знімки з кумедними підписами, присвячені місцю проекту в її житті – і не тільки сімейної. День народження головного проекту в життя свого чоловіка наштовхнуло Кучеренко на роздуми – а як же змінився її побут після безлічі подорожей і експедицій Комарова.

Вона зібрала всі сувеніри, привезені улюбленим з екзотичних країн, показала їх і поділилася кумедними випадками використання в звичайному житті. Крім фотографій, дівчина виставила ще короткі відео з наочними прикладами.

Олександра Кучеренко іноді подорожує з чоловіком
Олександра Кучеренко іноді подорожує з чоловіком

Як виявилося, «гостинці» від коханого чоловіка давно увійшли в життя моделі і красуні, адже багато іноземних натуральні продукти вона використовує як косметичні засоби.

Серед асортименту брендів такого складу не знайдеш, адже унікальні масла і продукти Комаров «добував» у місцевого населення. У порівнянні з хімією навіть в дорогих магазинах, подарунки просто безцінні. Наприклад, вона натішитися не може приголомшливому ефекту, який дає жир сушених жаб для краси шкіри.

Скріни з Сторіс Олександри: на фото1 - сушені жаби, фото 2 - спеції з черевиків, фото3 - корона папуаскою принцеси
Скріни з Сторіс Олександри: на фото 1 – сушені жаби, фото 2 – спеції з черевиків, фото 3 – корона папуаскою принцеси

Олександра в цілому зійшлася на думці, що без Дмитра і його «Світу навиворіт» жила дуже нудно – а тепер і дбайливо привезених черв’ячків можна на вечерю зробити, і носити замість корони «Міс Україна» корону з пір’ям як папуаски. Так що Кучеренко дякує долі за появу в її житті коханого і всього того, що він привніс свою професію. Можна вважати, що день народження цього тревел-шоу – точно свято для неї самої.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.