Крістіна Асмус розповіла, що перефарбувалася в брюнетку Гарику на зло: “Сама від себе сахаюся в дзеркалі”

Останнім часом Крістіна Асмус часто постає в різних образах - все завдяки шоу Золото Геленджика. Але і в повсякденному житті вона зважилася на радикальні зміни.

У Крістіни свій рідний колір волосся – світло-русявий, такий ми її і звикли бачити на фото, коли вона не в ролі.

Христина Асмус в звичайному житті
Крістіна Асмус в звичайному житті

А тут раптом актриса показала радикальні зміни в зовнішності і при цьому зізналася, що перефарбувалася і зробила нову стрижку вже давно, більше місяця тому.

Христина Асмус в новому образі
Крістіна Асмус в новому образі

Шанувальники відразу стали висувати припущення, що це через розлучення з Гаріком Харламовим – Крістіна таким чином вирішила почати нове життя. Навіть на одному з фото, яким поділилася актриса, вони побачили її заплакані очі.

Заплакана Христина Асмус
Заплакана Крістіна Асмус

Але все виявилося набагато простіше і винен в такому перетворенні зовсім Харламов. Перефарбуватися Крістіні довелося для зйомок в новому фільмі, який поки тримається в секреті. А червоні очі тому, що після 12-годинних зйомок їй довелося ще півтори години, далеко за північ, сидіти в салоні, щоб їй створили новий образ.

Перефарбування Асмус в брюнетку
Перефарбування Асмус в брюнетку

Результат Крістіні сподобався, вона навіть написала, що скакала від вражень.

Крістіна Асмус в новій ролі
Крістіна Асмус в новій ролі

Правда, потім додала, що тиждень і більше вдома сахалася від себе в дзеркалі від незвички, а донька Анастасія її відразу і не впізнала. Дівчинка попросила повернути їй колишню маму, що Христина пообіцяла зробити відразу ж після завершення зйомок.

Христина Асмус в новому фільмі
Христина Асмус в новому фільмі

Яка реакція на такі радикальні зміни у колишнього чоловіка Гаріка Харламова – невідомо. Пара спілкується заради дочки, але не більше. Друзі Харламова діляться своїми враженнями, що Гарік дуже болісно переніс історію з розлученням – рішення Христини порвати з ним стало для нього несподіванкою. Але вигляд він намагається не показувати і просто жартує з цього приводу, а журналістів грубо відшиває.

Гарік Харламов після розлучення
Гарік Харламов після розлучення

Відомо тільки, що в процесі розлучення особливого поділу майна не було – шикарний будинок вартістю більше 100 млн рублів, з усім вмістом, Гарік подарував своїй дочці Анастасії. У ньому Асмус і живе зараз, а сам Гарік зняв будинок поруч, щоб частіше бачитися з дочкою і відводити її в школу (по договірному графіку).

Будинок Харламова і Асмус
Будинок Харламова і Асмус

Апартаменти в центрі Москви відійшли Христині, що з рештою майном – невідомо. Уже дві фірми Харламова збанкрутілого через пандемію і на підході третя. Так скоро Бульдог-Харламов може перетворитися на банкрута і бомжа.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.