86-річна Аліса Фрейндліх терміново госпіталізована в лікарню з ускладненнями Ковід-19

Відома радянська і російська актриса в лікарні - про це 28 грудня повідомив історик Костянтин Богуславський на своїй сторінці в Фейсбуці.

Інформацію про це вчений отримав від колег Аліси Брунівни з Великого драматичного театру Санкт-Петербурга.

Пости Костянтина Богуславського
Пост Костянтина Богуславського

Спочатку актрису направили у військовий госпіталь з пневмонією, а коли був отриманий позитивний тест на коронавірусну інфекцію, перевезли в спеціалізоване відділення лікарні № 122 імені Соколова. Пацієнтка лежить в ізольованій палаті інтенсивної терапії з великим ураженням легень.

Більше ніяких подробиць про її стан на даний момент немає.

Проблеми в легенями дуже небезпечні для людей похилого віку, нагадаємо, Алісі Брунівні 8 грудня виповнилося 86 років.

Аліса Фрейдліх в БДТ
Аліса Фрейндліх в БДТ

***

Аліса Фрейндліх народилася в Ленінграді, її мама була росіянкою, а батько – з зросійщених німців, які мали свої склодувні майстерні.

З трьох років у неї проявилися артистичні таланти, після відвідування театрів вона наспівувала оперні партії і влаштовувала вистави.

Маленька Аліса з матір’ю і бабусею пережила блокаду. Після школи вступила до Ленінградського театрального інституту імені А.Н. Островського.

За свою творчу кар’єру актриса зіграла тисячі ролей в театрі і 91 роль в кіно, отримала практично всі можливі титули і нагороди.

Жінка була три рази заміжня, має єдину дочку Варвару.

 

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.