Альбіна Джанабаєва в піжамі і на шпильках розтягнулася в ліжку, чекає Меладзе – Волочкова так не вміє

Дружина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва рідко публікує домашні фото - частіше по роботі або рекламні. А тут здивувала своїх шанувальників дуже особистим знімком.

У того часу, як биваше екс-віагрянки Альбіна Джанабаєва повела Валерія Меладзе від дружини і трьох красунь-дочок, він намагається не дуже часто попадатися на очі публіці, яка в більшості різко засудила красуню. Хоча на той час у пари вже був таємний син Костянтин, названий на честь старшого брата Валерія.

Валерій Меладзе зі старшим сином 16-річним Костянтином
Валерій Меладзе зі старшим сином 16-річним Костянтином

Саме факт тривалої таємний любовний зв’язок зі співачкою, коли Валерій як ні в чому не бувало, жив в сім’ї і навіть виду не показував, що його це обтяжує, найбільше обурив шанувальників співака. Розлучення з дружиною сильно вдарив по його репутації, а Джанабаєва навіть тривалий час не показувалася на жодних світських заходах, щоб не стати об’єктом чергових пліток. Тільки після народження другого сина Луки в 2014 році пристрасті вщухли і Альбіну вже сприймають як законну дружину Меладзе.

Альбіна Джанабаєва і 6-річний Лука
Альбіна Джанабаєва і 6-річний Лука

У артистки є фан-клуб – в Інстаграмі понад 438 тисяч передплатників, які активно реагують на кожне фото і відео зі своїм кумиром.

25 січня Альбіна порадувала їх рідкісним домашнім фото – прямо в ліжку, в розкішній чорній шовковій піжамі і золотистих босоніжках грайливо підняла ногу вгору, демонструючи непогану розтяжку.

Альбіна Джанабаєва
Альбіна Джанабаєва

Цей пост співачка приурочила в Тетяниного дня, коли святкують також День студента. Вона написала:

Пост Альбіни Джанабаєвої
Пост Альбіни Джанабаєвої

Шанувальники захопилися красою і позитивом 41-річної співачки і навперебій стали бажати їй взаємного.

Артистка з чоловіком і дітьми тільки тиждень як повернулися з відпочинку в Дубаї і тепер вона зайнята зйомками нового кліпу, презентацію якого обіцяє ближче до весни.

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.