Померла виконавиця головної ролі у фільмі “Три горішки для Попелюшки ” – Лібуше Шафранкова

У Чехії 9 червня померла виконавиця головної ролі у фільмі "Три горішки для Попелюшки " актриса Лібуше Шафранкова.

Чеська актриса театру і кіно Лібуше Шафранкова померла у віці 68 років. Про це повідомляє CNN Prima News з посиланням на сина актриси Йозефа Абрама. Відомо, що останні роки актриса боролася з раком легенів. Подробиці смерті Лібуше поки невідомі.

Либуше Шафранкова
Лібуше Шафранкова

Що відомо про чеську актрису Лібуше Шафранкова?

Лібуше Шафранкова народилася в місті Брно, Чехословаччина. Театром захоплювалася з самого дитинства. Почала грати в кіно ще в дитинстві. Однак справжню славу і всенародну любов їй принесла роль у відомому фільмі “Три горішки для Попелюшки ” на той момент дівчині було 19 років.

Кадр з фільму Три горішки для Попелюшки
Кадр з фільму Три горішки для Попелюшки

Після такого успіху молоду актрису почали запрошувати на зйомки фільмів. За своє життя Лібуше знялася в 38 проектах. Серед них: “Русалочка ” (1975), “Принц і Вечірня Зірка ” (1979), “Третій принц ” (1982), “Свято пролісків (1983), ” Замах в Сараєво “( 1975).

У актриси залишився чоловік Йозеф Абргам і син – Йозеф Абргам-молодший. Зараз Абргам-молодший – відомий в Чехії продюсер, і на його рахунку вже п’ять серіалів.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.