Тіна Кароль поділилася архівними фото Євгена Огіря в річницю його смерті

Євген Огір помер 28 квітня 2013 року на 33 році життя від раку шлунка.

28 квітня 2020 року — сьома річниця смерті українського продюсера і чоловіка співачки Тіна Кароль Євгенія Огіря.

Чоловікові було 33 роки, він страждав від раку шлунка. І, на жаль, хвороба виявилася сильнішою, зруйнувавши щасливе сімейне життя.

У цю пам’ятну дату Тіна поділилася архівної фотографією свого чоловіка на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. “Інша близькість. Їй 7 років”, — підписала знімок співачка.

Знімок з Instagram Кароль
Знімок з Instagram Кароль

Євген і Тіна одружилися в 2008 році. Весілля зіграли на Мальдівах, а через півроку молодята вінчалися в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Весілля Тіни та Євгена
Весілля Тіни та Євгена

Євген був продюсером Кароль і саме з ним вона записала свій знаменитий альбом “Полюс тяжіння”, який отримав статус “платинового” в Україні. У листопаді 2008 року у пари народився син Веніамін. Сьогодні хлопчик живе і вчиться у Лондоні, але на період карантину Кароль забрала його додому.

Тіна Кароль із сином Веніаміном
Тіна Кароль із сином Веніаміном

Тіна щиро і довго переживала особисту трагедію. Перші чутки про її нові відносини стали з’являтися лише через 7 років після трагічних подій в її родині. Багато шанувальників підозрюють, що Тіна зустрічається зі своїм колегою по шоу “Голос країни” Даном Баланом. Але сама пара ніяк не коментує ці припущення.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.