Схопив сокиру і закричав “Порубаю”: Ольга Сумська відверто розповіла про те, як пішла від першого чоловіка

Актриса Ольга Сумська в розмові з Олею Поляковою поділилася давньою сімейною таємницею: вона розповіла, чому пішла від першого чоловіка і як це було.

Українська Роксолана, актриса Ольга Сумська, вже більше 25 років перебуває у стосунках із Віталієм Борисюком. У неї двоє дітей і дві внучки. Але шлях до сімейного щастя був тернистим і зі справжніми “пристрастями”.

Зі своїм першим чоловіком, актором Євгеном Паперним, Ольга прожила 4 роки. У них народилася чудова дочка Антоніна. Але все ж цьому шлюбу судилося закінчитися — про усі причини Сумська вперше розповіла через кілька десятків років.

Ольга Сумская и Евгений Паперный
Ольга Сумська та Євген Паперний

Зараз колишнє подружжя підтримує дружні стосунки, але 30 років тому всі спроби побудувати щасливу сім’ю закінчилися розлученням.

Ольга зізналася, що Євген любив випити, як багато творчих людей. І це була одна з перших причин, які підштовхнули артистку розірвати ці стосунки.

“Коли ти живеш у цьому середовищі і рахуєш тверезі дні — це дуже страшно і боляче. Багато жінок мене зрозуміють”, — відверто зізналася Сумська.

На тлі проблем з законним чоловіком, молода Роксолана зустріла в театрі свою нову любов — Віталія Борисюка. У молодих людей почався бурхливий роман.

Ольга зізналася, що спочатку її мучило жахливе почуття провини, вона багато плакала і картала себе. Але потім зрозуміла, що правильніше — вибрати щастя. З Віталієм їй було по-справжньому добре, тому в один момент вона взяла доньку і пішла від чоловіка до Борисюка.

Але і розлучення не було таким простим. Новий коханий Ольги боровся за жінку. Він міг прийти додому до Сумської та Паперного навіть о 4 годині ранку. В один з таких візитів коханця, тоді ще законний чоловік, Євген схопив сокиру і закричав, що порубає їх обох. На що Борисюк відповів, щоб той пішов з їх дороги. Розбірки тривали навіть у театрі серед колег.

“Пристрасті вирували на 200 градусів”, — додала Сумська.

Ольга сказала, що саме в ту ніч вона з донькою переїхала до нового коханого. За її словами і Паперний страждав не довго, а дуже скоро завів собі новий роман.

Сумська же вже майже 25 років щаслива у шлюбі з Віталієм. У подружжя народилася дочка Аня.

Ольга Сумская и Виталий Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.