Декольте все вирішує: знаменитості з колоритним бюстом (Гросу, Каменських, Астаф’єва, Кароль і Семенович)

Знаменитості російської і української естради не зневажають ніякими засобами і методами, щоб виділитися і привернути увагу аудиторії.

Особливо якщо природа наділила пишними формами. Ми приготували для вас добірку знаменитостей, які домагаються визнання аудиторії завдяки відвертим вбранням.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Ця пишногруда українська співачка публікує фото в купальнику, і нерідко виступає на сцені в дуже і дуже відвертих нарядах.

Аліна Гросу

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Дівчинка виросла, і тепер її пісні про маму змінилися епатажними виступами і занадто відвертими нарядами. Цього літа вона буквально атакувала шанувальників фотографіями в купальниках, і, повірте, там є на що подивитися.

Даша Астафьєва

Даша Астафьєва
Даша Астафьєва

Вона не тільки здатна показати груди, а й знятися в кліпі повністю без одягу. Не дивно, адже її форми – одні з найпомітніших у вітчизняному шоу-бізнесі. До слова, ця співачка любить епатажні витівки, тому шанувальники можуть нерідко побачити, як Астаф’єва оголює свої частини тіла на виступах.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Народна артистка дивує не тільки приголомшливим голосом, а й ефектним зовнішнім виглядом. А червоні губи і відкрите декольте – це просто горюча суміш.

Анна Семенович

Анна Семенович
Анна Семенович

Це безперечно одна з самих пишногрудих красунь естради. І про її форми знають всі, навіть ті, хто не слухає її музику.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.