Зірки крупним планом: хто не боїться вийти на публіку без макіяжу? (Кожевникова, Брежнєва, Ходченкова і інші)

Макіяж вже давно став невід'ємною частиною сценічного образу знаменитостей.

Але є і ті, кому не страшно показатися шанувальникам у всій натуральної красі.

Настасья Самбурська

Настасья Самбурська
Настасья Самбурська

З огляду на темперамент і характер цієї актриси, вона точно не боїться здатися непривабливою. Вона може опублікувати знімки не тільки без косметики, а ще й з жахливим гримом, який додає їй пару десятків років.

На одному з інтерв’ю вона говорила, що зовсім недавно косметика не значила для неї нічого, і в сумочці Настасії була лише туш для вій і гель для брів. Однак тепер усе змінилося, і вона вважає за краще наносити на себе ефектний мейк.

Марія Кожевнікова

Марія Кожевнікова
Марія Кожевнікова

34-річна актриса заявляє – не вважає себе красунею, а відноситься до власної зовнішності як до звичайної і не примітної. У повсякденному житті Маша намагається не використовувати багато “штукатурки , оскільки упевнена – це дуже псує шкіру. І наголошує – в свої роки жодного разу не вдавалася до використанням ін’єкцій або чудодійних уколів.

Світлана Ходченкова

Світлана Ходченкова
Світлана Ходченкова

Цю актрису не раз визнавали найкрасивішою за версією різних рейтингів. І подивитися дійсно є на що – осина талія, виразні риси обличчя і чиста шкіра. Для підтримки такого стану 35-річна використовує виключно натуральну косметику високої якості. Також серкет Світлани в її харчуванні – актриса вживає в їжу тільки варені продукти. Саме тому не боїться з’являтися на публіці або викладати фото без косметики. Вона і так прекрасна!

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Неймовірна красуня, яка нерідко потрапляє в топ найпривабливіших селебріті російського шоу-бізнесу. Для того, щоб зберігати свою блискучу зовнішність, Віра уважно підбирає засоби по догляду. Не дивно, що зірка, на відміну від деяких колег, не боїться показувати себе без макіяжу. Крім того, Брежнєва ділиться ще кількома секретами сліпучого зовнішнього вигляду – добре спати, правильно харчуватися і займатися спортом.

Юлія Висоцька

Юлія Висоцька
Юлія Висоцька

Ще одна знаменитість, якій навіть в свої 45 років вдається виглядати блискуче без використання декоративної косметики. Як сама Юлія не раз розповідала в інтерв’ю, дівчина не сидить на дієтах і не контролює кілограми. За те щоранку починає з пробіжки і пілатесу. Це і допомагає їй зберігати блискучий зовнішній вигляд. Висоцька стверджує – у вас можуть бути недоліки, і це нормально. Головне – доглядати за собою.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.