Українську модель Дарью Кирилюк жорстоко побили на турецькому курорті

Дівчина з друзями відпочивала в пляжному ресторані. За її словами, на них незрозуміло за що накинулася охорона і дуже жорстоко побила.

Даша Кирилюк – відома українська модель. Днями вона, її хлопець і ще 3 подруги поїхали до Туреччини на відпочинок, в курортне містечко Чешме.

На пляжі Момо є затишний ресторан, там компанія і розважалася. До них пристала служба безпеки і побила всіх 5-х.

Дарина Кирилюк
Дарина Кирилюк

Дарья в своєму Інстаграмі написала:

Чотири дівчини були побиті по обличчю (включно зі мною), і хлопці сильно постраждали. Ми дали поліції докладні звіти. Ми не повинні закривати очі на те, що сталося.

Вони написали заяву в поліцію. Але буквально через кілька годин під Дашиним постом з’явилося кілька коментарів англійською та турецькою мовами.

Дарина Кирилюк
Дарина Кирилюк

Один був від персоналу ресторану – вони стверджують що молоді люди самі спровокували  таку ситуацію. Вони були п’яні, вели себе розв’язно, а потім стали кидати кубики льоду в інших відвідувачів. Їм зробили кілька зауважень, але реакція була неадекватною. Тому охорона і була змушена застосувати жорсткі заходи.

Дарина Кирилюк з другом
Дарина Кирилюк з другом

Це підтвердили і відвідувачі ресторану, які були свідками інцидент. Тепер справою зайнялася турецька поліція, а постраждалі в лікарні заліковують побої.

Дарина Кирилюк побита
Дарина Кирилюк побита

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.