У 9 років важила 84 кг: як змінилася дівчинка, яка страждала від ожиріння? (ФОТО)

Через зайву вагу 9-річну дівчинку кривдили однолітки. Але завдяки турботі та підтримці батьків, школярка не тільки схудла, але і стала спортсменкою.

В американки Бріанни Бонд було непросте дитинство. Вона ніколи не була худою дитиною, але з кожним роком її вага тільки збільшувалася.

 ""

Брианна с мамой
Бріанна з мамою

У дев’ять років дівчинка вже важила 84 кілограми. Їй було складно ходити, вона перевалювалася з ноги на ногу. У неї не було друзів, а більшість однолітків просто знущалися через зайву вагу.

 ""

в 9 лет девочка уже весила 84 кг
У 9 років дівчинка вже важила 84 кг

Батьки більше не могли бачити, як їх дочка страждає, тому вони всерйоз зайнялися здоров’ям дитини.

Медики припускали, що у дівчинки є проблеми зі щитовидною залозою або якесь генетичне захворювання. Але після медогляду та здачі аналізів виявилося, що це звичайне зловживання солодощами, фастфудом та іншою некорисною їжею.

 ""

Після вердикту медиків уся сім’я вирішила змінити харчування і спосіб життя. Батьки розуміли, що без їх підтримки у дитини будуть зриви.

Подружжя разом з дітьми щодня гуляли годинами. Вони дотримувалися харчування, яке рекомендували медики для усіх членів сім’ї. Через деякий час сімейство почало бігати, а потім і зайнялося ще плаванням.

Уже через 14 місяців Бріанна змогла скинути 35 кг. Дівчинка так захопилася плаванням, що її запросили взяти участь у Юнацьких олімпійських іграх.

Спотсменка
Поборола ожиріння і стала спортсменкою

 ""

Ось так дівчинка змогла подолати ожиріння. Завдяки наполегливості і підтримці батьків вона досягла такого неймовірного результату.

 "" ""

Історія Бріанни надихає, мотивує і змушує задуматися. Адже здоров’я маленької дитини залежить від батьків. Малюки рівняються на маму і на тата. Тому якщо ви хочете, щоб ваше чадо було здорове і щасливе, будьте для нього гарним прикладом.

Семья
Родина

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.