Настю Каменських застукали з дівчиною: пристрасно цілувалися і обіймалися

Відома співачка Настя Каменських пристрасно поцілувалася з дружиною Позитива Анною Андрійчук-Завгородньою.

На фан-сторінці Насті Каменських з’явилося несподіване фото, яке здивувало шанувальників співачки. На знімку Каменських цілується зі своєю кращою подругою, дружиною учасника групи «Время и Стєкло» Анною. На фото присутній і сам Позитив, який підігрує дівчатам в кадрі.

До слова, це далеко не перший раз дівчата «демонструють любов». Час від часу в Мережу потрапляють пікантні фото і відео, де дівчата цілуються і обіймаються.

Ким насправді доводиться Анна для Насті Каменських

Анна Андрійчук часто супроводжує Каменських на її концертах. Відомо, що дівчина – дизайнер і навіть розробляє дизайн для власного бренду одягу. Анна є найкращою подругою Насті Каменських. Тож не дивно, що дівчата часто подорожують і відпочивають разом. Цікаво, що Анна Андрійчук-Завгородня була одним з організаторів весілля для зіркової пари Потапа і Насті.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.