Онкохворий Корчевников розповів про проблеми зі здоров’ям: погано чує і сподівається на диво

Телеведучий Борис Корчевников розповів про те, що у нього є проблеми зі здоров'ям.

За долею людини на ім’я Борис Корчевников стежать мільйони шанувальників. З моменту звістки про те, що у Борі рак, він помітно поправився, постарів, став погано чути. Він навіть поступився місцем Андрію Малахову на рейтинговому “Прямому ефірі ” тому що не готовий вести таку активну шоу – іноді Корчевников навіть не чув підказок редактора в прихований мікрофон. Тому пішов у більш спокійне телевізійне шоу “Доля людини “.

Корчевников вперше заговорив про онкологію: не дає мені жити

Борис виклав пост, в якому розповідав про чудо “подвоєння ікони ” і підтвердив, що в його житті все не так гладко. З тексту зрозуміло, що влітку телеведучий лежав в одній з московських лікарень і проходив лікування. Саме про свій діагноз Корчевников розповідати не став.

 

“Це чудо. В храмі однієї московської лікарні, де я трохи підліковуємо цього літа, відбулося подвоєння ікони. На склі. Скло на образі спершу тріснуло, а потім помітили, що образ весь на ньому проявився. Це сталося в розпал епідемії “, – написав у своєму профілі популярний телеведучий.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.