Єфремов всім передав привіт з-за ґрат: все влаштовує, не ображають, годують добре

Сьогодні засудженого на 8 років Михайла Єфремова відвідала член ОНК Марина Литвинович. ОНК - це Громадська наглядова комісія із захисту прав людини в місцях примусового утримання.

Марина Литвинович поспілкувалася в ВІП-ув’язненим (на увазі великий суспільний резонанс його справи), оглянула його камеру в СІЗО №5 Водник Москви.

СІЗО №5 в Москві
СІЗО №5 в Москві

Там все нормально – камера на 8 осіб, тепер в ній троє – ще один росіянин, який чекає рішення суду теж за ДТП, і громадянин Білорусії, за що затриманий – не повідомляється. Це так званий карантин, його проходять всі затримані і засуджені, що надійшли в СІЗО. Далі їх переведуть в загальні камери.

Камери в СІЗО №5
Камери в СІЗО №5

За словами Литвинович, Єфремов не виглядає засмученим або пригніченим. Повідомила так:

Сам Єфремов розповів нам, що його все влаштовує, що ставлення до нього з боку адміністрації людське, відносини з сусідами по камері хороші

Їдальня в СІЗО №5
Їдальня в СІЗО №5

Він їм читає п’єси, а вони йому розповідають про життя простих людей.

Для Єфремова можливі два варіанти відбування покарання – з цього ж московському СІЗО, ближче до сім’ї і дітям. Або ж його можуть відправити в колонію-поселення. Тоді рідним зможуть навіть приїхати до нього жити.

У СІЗО є спортивний майданчик і каплиця, де по неділях проводять служби
У СІЗО є спортивний майданчик і каплиця, де по неділях проводять служби

Цікаво, поїхав би хтось за ним з Москви, як дружина декабристів?

Точно стане відомо після розгляду апеляції.

Один з російських кримінальних авторитетів Михайло Орський так прокоментував вирок: Єфремова не пустять до блатним, він буде сидіти з такими ж як він “першопрохідцями”. Головне для нього – не хизуватися своєю вибраністю і не погоджуватися на випивку з співробітниками колонії. Це може бути просто бажання забухати з відомою людиною, або ж звичайна провокація, що закінчиться підвищенням жорсткості умов. Орський додав:

 "Орський "

І порадив відразу ж кинути палити і обов’язково виходити на все прогулянки.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.