Скандальний Жириновський написав заповіт і вибрав місце для поховання – зліва Брежнєв, праворуч Зюганов

74-річний Володимир Жириновський вирішив задуматися про вічне - вік вимагає. Тепер, за його словами, головне, не зіпсувати собі некролог.

Поки син росіянки та юриста Володимир Жириновський своїм життям не надто задоволений, вважає, що прожив “на трієчку”. А його популярність і високе положення зіпсувало відносини з родичами і друзями через заздрість і грошей.

Офіційний клоун Кремля Жириновський
Офіційний клоун Кремля Жириновський

Політик заявив, що в останні роки життя постарається ще залишити помітний слід на Землі і за це йому належать певні почесті.

Володимир Вольфович ще той артист
Володимир Вольфович ще той артист

Жириновський всім нагадав, що у нього троє дітей і 9 онуків, що він нікому невідому партію вивів до трійки лідерів. Що якби не було Путіна – він би став президентом Росії і російські солдати вже би вже  “мили чоботи в Індійському океані”. А Путін добрий дуже, і правильний (такий завуальоване підлабузництво).

Жириновський нагнувся, щоб Путін виглядав гідно
Жириновський нагнувся, щоб Путін поруч виглядав гідно, різниця в зрості майже 10 см

Ще додав, що по всій країні він за свої особисті гроші побудував штаб-квартири для партії і дав роботу майже 50 тисячам осіб. А коли він помре, в кожному регіоні будуть організовані поминки за його рахунок – гроші на рахунках зарезервовані. І якщо хтось із соратників їх забере собі, він з того світу дістане.

корпоратив ЛДПР
корпоратив ЛДПР

Поминки повинні бути повноцінні: опівдні – транспортний салют гудками, о 14:00 – поминальний обід з першим, другим, салатом і по 100 г (2 рази по 50) г на кожного за упокій свого вічного лідера, ввечері можна зробити траурний салют

Але все ж, Володимира Вольфовича зараз долає самотність і внутрішня незадоволеність. Він думає, щоб ще таке зробити корисне для батьківщини.

Інспекція лазні
Інспекція лазні

За сво труди праведні Жириновський хоче ні багато, ні мало, а бути похованим на Красній площі. Поруч з Брежнєвим – він політик того ж рівня. З іншого боку благодушно дозволив “лягти на вічний спокій” ватажку російських комуністів Геннадія Зюганова. Думаємо, той радий такою честю.

Жириновський хоче поруч з Брежнєвим і не просто табличкою, а бюстом
Жириновський хоче поруч з Брежнєвим і не просто табличкою, а бюстом

Для прощання з ним, глава ЛДПР, як мінімум вимагає Колонний зал з гарматним лафетом.

І привів ось такий залізний аргумент:

А что остается? Давайте меня тоже на лафете из Колонного зала на Красную площадь, возле Брежнева. Как последнее удовлетворение неудовлетворённого тщеславия

Крім того, у Жириновського вже є підготовлений заповіт:

  • всі рукописи і праці – своєму прес-секретарю Олександру Дюпіну;
  • державні нагороди – в архів партії;
  • майно роздати людям;
  • гроші розподілити по всій країні – в кожному районі, за яким закріплена фракція, плюс роздати по тисячі рублів всім, хто прийде на поминки.
Прес-секретар Жириновського Олександр Дюпін в ФБ відкритим текстом говорить, що він гей
Прес-секретар Жириновського Олександр Дюпін в ФБ відкритим текстом говорить, що він гей

Своїм дітям і онукам він нічого не заповів, так як вони мають все необхідне і вони в змозі забезпечити себе самі.

Перша і єдина дружина Жириновського Галина і до сих пір є такою. Вони не розведені і вже 47 років в шлюбі. Що цікаво, вони повінчалися вже коли син виріс.

Старший син Жириновського Ігор Лебедєв теж "юрист", сидить в Думі
Старший син Жириновського Ігор Лебедєв теж “юрист”, сидить в Думі
Близнюкам Олександру і Сергію Лебелевим зараз 22 роки. Вони не жили в Росії, а вчилися в Швейцарії, тепер живуть в США. Все стан Жириновського, яке наближається до мільярда доларів, переписано на них
Онукам-близнюкам Олександру і Сергію Лебедєвим зараз 22 роки. Вони не жили в Росії, а вчилися в Швейцарії, тепер живуть в США. Все майно Жириновського, яке наближається до мільярда доларів, переписано на них

З матір’ю своїх дітей Жириновський офіційно шлюб не оформив, але вони вінчані за православним обрядом.

вінчання Жириновського
вінчання Жириновського

Але при цьому, Жириновський визнав двох позашлюбних дітей:

Олег від осетинки Жанни Газдарової, з якою він оформив офіційний шлюб на Кубі (там не питають про попередні шлюби).

Олег Газдаров
Олег Газдаров

Ще є дочка Анастасія. Про її матір відомо тільки те, що її теж звуть Анастасія, вона випускниця МГУ і працює на престижній посаді в МЗС. Дочка зараз живе закордоном, Жириновський для неї оплатив дуже дороге лікування від нервової анорексії.

Зараз Жириновський входить в 20 найбагатших людей Росії. Тільки офіційний щорічний дохід – більше близько 100 млн рублів (1,5 млн доларів).

Ви винні в тому, що прочитали цей пост
Ви винні в тому, що прочитали цей пост

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.