Михайла Єфремова постригли в СІЗО наголо, а що буде з апеляцій – незрозуміло

Дивацтва навколо справи по смертельному ДТП Михайла Єфремова тривають і після винесення вироку. Що відомо на сьогодні.

Сам засуджений на 8 років актор сидить в СІЗО і ні на що не скаржиться. Вчора його відвідав один з членів ОНК Москви і повідомив журналістам НТВ, що камера у Єфремова світла, є телевізор, чайник, мікрохвильова піч. Його сусіди – не палять, але дозволяють курити в камері – з вентилятором біля вікна.

Харчування в їдальні гарне, за свої гроші є можливість замовити додаткові продукти і навіть готові страви з ресторанчика неподалік. Актор багато читає, а своїм сусідам по камері показує п’єси. Кажуть, що вони навіть почали репетиції якоїсь постановки.

Член ОНК повідомив, що с подивом дізнався – Єфремов постригся налисо. Судячи з усього – це його особиста ініціатива, так як в СІЗО немає практики стригти навіть засуджених – це роблять в колонії.

Михайло Єфремов знижений під 0
Михайло Єфремов знижений під 0

Чиновник стверджує, що з розмови з засудженим він зрозумів – той зібрав речі і готовий їхати в будь-яку колонію, тому що не дуже сподівається на апеляцію. Його новий адвокат Роман Філіпов подав заяву на перегляд справи в зв’язку з новими обставинами, що відкрилися.

Другий захисник – Володимир Васильєв 18 вересня подав скаргу з вимогою змінити термін на 4 роки умовно, так як суд не взяв до уваги пом’якшуючі обставини, а саме, погане здоров’я підсудного і наявність неповнолітніх дітей на утриманні.

Як повідомила Прес-служба Пресненського суду Москви, прокуратура не оскаржила вирок і термін подачі заяви вже пройшов.

З’явилися також дивні подробиці: Микита Джигурда виставив ролик, який нібито доводить, що за кермом джипу Єфремова сиділа жінка (відео в кінці статті).

Фірма, в якій працював Сергій Захаров, так само звернулася з проханням про пом’якшення вироку винуватцю ДТП.

Члени сім’ї Захарова нібито вибачилися перед Єфремовим (незрозуміло, за що).

Загалом, в цій справі ще багато таємниць і крапка не поставлена.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.