Зникла безвісти 12-річна дочка дизайнера Надії Славіної 2 роки планувала втечу – є ймовірність, що дівчинка жива

Поки батьки живуть своїми проблемами на роботі, їхні діти ростуть самі по собі, а потім знаходять їм і собі великі проблеми. Просто рівень цих проблем різний.

21 вересня Москву схвилювала новина про зникнення малолітньої дочки дуже популярного в Росії дизайнера Надії Славіної. Жінка – публічна особа і її дочка так же часто з’являлася на сторінках в соцмережах і на обкладинках глянцевих журналів. І тут таке жахлива подія – дівчинка вийшла зі школи і як у воду канула.

пошуки дитини
пошуки дитини

Мама в повному розпачі звернулася в поліцію, в службу пошуку ЛізаАлерт і через свої соцмережі просить допомогти знайти 12-річну Діану.

Пост про зникнення дочки
Пост про зникнення дочки

В ході розслідування з’ясувалися дивні обставини: дівчинка вийшла зі школи, що потрапило на камери, встановлені там, вийняла зі сміттєвого контейнера пакет з одягом, швидше за все, переодяглася в парку (там знайшли той одяг, в якій вона була в школі) і пішла в невідомому напрямку.

Після розмови з близькою подругою Діани стало ясно, що вона давно планувала втечу, назбирала гроші і купила собі ноутбук, були натяки, що зняла собі квартиру (це в 12 років ?!). В той день подрузі прислала повідомлення:

Побачимося в 2026 році

Причиною втечі стало те, що дівчинка вважала – мама її не любить, їй дорожче тусовки і її відомі друзі. Вона навіть зіпхнула старшу дочку жити до батьків загиблого в ДТП батька. Ось дівчинка і вирішила, що їй буде краще одній або взагалі піти з життя.

Надежда Славина
Надія Славіна

Хочемо заспокоїти читачів – дівчинку вчора знайшли, вона вже з мамою і молодшою сестричкою.

Надія Славіна в розпачі
Надія Славіна в розпачі

Спільними зусиллями поліції і волонтерів ЛізиАлерт її виявили в Підмосков’ї. Мама подякувала всім.

Подяка Надії Славіної
Подяка Надії Славіної

Вона написала, що зрозуміла – вона була не найкращою мамою, але зараз перегляне своє життя. І порадила батькам більше уваги приділяти дітям, а не своїй роботі і кар’єрі.

Дочки Надії Славіної
Дочки Надії Славіної

 

 

 

 

 

 

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.