Молитви подяки, зміцнення віри і за радість в житті

Господи, дякую за те, що Ви милостиві і співчутливі, повільні на гнів і сповнені любові.

Молитва «Зміцни мою віру»

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що Ти автор і завершувач нашої віри. Ви сказали своїм учням, що молилися, щоб їх віра не відступила. Я прошу, щоб Ти зміцнив мою віру, Господь, щоб вона не підводила за часів лих, але щоб я продовжував триматися за тебе. Ви також сказали своїм учням, що вони повинні використовувати цю віру, щоб зміцнювати одне одного. Використовуйте мене, щоб зміцнити віру моїх друзів і сім’ї, і нехай вони мене зміцнять. Допоможи мені довіряти тобі у всіх сферах мого життя. Через Твоє могутнє ім’я. Амінь.

Молитва подяки

Господи, дякую за те, що Ви милостиві і співчутливі, повільні на гнів і сповнені любові. Ти обіцяв, що змусиш все працювати разом для мого блага. Нагадайте мені, що Ісус обіцяв послати Святого Духа, щоб він жив в моєму серці, щоб вести мене, навчити мене і нагадати мені про ваших обіцянках. Можу я бути чутливим, щоб почути ваш голос і слідувати за вами, куди б ви не пішли. Хай буде з моїм духом благодать Господа Ісуса Христа. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Молитва за вірність вірі

Небесний Батько, дякую Тобі за віру до мене. Допоможіть моїй вірі рости, коли я вчуся на вірі вашого народу. Як Ной, дай мені віру слідувати за тобою, коли мене ніхто не робить. Як Авраам, дай мені віру піти за тобою в невідоме майбутнє. Як Джозеф, дай мені віру слідувати за тобою, коли здається, що все йде не за планом. Подібно до Мойсея, дай мені віру слідувати за тобою, коли здається, що перешкоди переді мною неможливо подолати. Збільш мою віру, Господь. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва Світло у темряві

Господь, дякую Тобі за те, що ти джерело всієї істинної радості в житті. Ви сказали, що тим, хто просить, це буде дано, тим, хто шукає, це буде знайдено, а тим, хто стукає, двері відкриються. Почуй мою молитву і хай засяє над мене своїм світлом життя, поки я йду крізь темряву. Направ мої ноги на шлях миру. Нехай слова моїх уст і роздуми мого серця будуть прийнятні у твоїх очах. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.