Як зараз виглядають сіамські близнюки, яких розділили, коли їм було 2 роки

Дівчатка-близнюки, які народилися зрощеними нижче грудей, пережили одну з найскладніших операцій з розділення сіамських близнюків у віці 2-х років.

Єва і Еріка Сандовал мали загальну травну систему, печінку і сечостатеву систему. Матері особливих дівчаток пропонували перервати вагітність, але жінка була з релігійної родини і навідріз відмовилася позбавлятися від малюків. Батьки близнюків планували з самого народження розділити дітей, але зважитися на таку складну операцію виявилося не так просто. Операцію з розділення сіамських близнюків провели, коли Єві і Еріці було 2 роки.

Ева и Эрика Сандовал
Єва і Еріка Сандовал

Операція тривала 18 годин, а в складній процедурі брали участь 50 фахівців

Лікарі буквально ‘розплутували ‘ травну і сечостатеву системи. Буквально всі загальні внутрішні органи довелося ділити навпіл. Близнюки провели в лікарні 2 місяці, після чого їх виписали додому. Тоді двом маленьким дівчаткам довелося знову вчитися тим простим, повсякденних речей, які вони раніше могли робити разом. Поки невідомо, чи зможуть в майбутньому Єва і Еріка використовувати протези для ніг, так як у них недостатньо кісток таза для кріплення протеза. Після операції довгий час близнючки пересувалися на спеціальних пристроях, схожих маленькі машинки.

Єва і Еріка після поділу
Єва і Еріка після поділу

Єва і Еріка зараз

Розділені близнюки зараз
Розділені близнюки зараз

Зараз дівчаткам по 6 років. Єву і Еріку показали не в одній телепередачі і малятка стали справжніми знаменитостями. В майбутньому близнючки мріють стати актрисами.

 ""

За дівчатками продовжують уважно спостерігати лікарі, а в майбутньому їм знадобляться ще корекційні операції.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".