Надзвичайна ситуація в усьому світі: число смертей досягло майже 1,1 мільйона

На даний момент ситуація з другою хвилею є досить-таки плачевною, так як у багатьох країнах спостерігається повноцінна друга хвиля пандемії.

Франція

Франція коронавірус
Франція коронавірус

Як відомо, саме Франція представляє одну з найбільших небезпек на даний період часу, що, власне, і стало причиною введення комендантської години в Парижі та інших великих містах Франції. Починаючи з 21:00 вечора громадяни зобов’язані припинити будь-яку економічну діяльність і своє пересування без вагомої на те причини, цей режим буде діяти протягом 4-х тижнів, але уряд на даний момент розглядає варіант продовження подібного обмеження до 1-го грудня. За порушення введеної комендантської години буде виписаний штраф на 135 євро (і 1500 євро в разі рецидиву). На даний момент ситуація все ще знаходиться під контролем.

 

Німеччина

Німеччина коронавірус
Німеччина коронавірус

Німеччина досить рідко фігурує в світових новинах, проте це не означає, що її ситуація трохи краще. Уряд планує обмежити роботу усіх кафе та посилити масковий режим. Рішення щодо посилення карантину пов’язане з тим, що відбувається активне зростання захворюваності коронавірусом в державі, тому, щоб зайвий раз не ризикувати, влада запроваджує обмеження по роботі барів, ресторанів і кафе до 23:00. До того ж, кількість людей на приватних вечірках (так як масові заходи скасовано взагалі) буде обмежено до 10-ти чоловік.

Португалія

Португалія коронавірус
Португалія коронавірус

Теж вельми притихла країна, яка тим не менш є однією з тих, хто найбільше постраждав через коронавірус – тільки за минулу добу в країні відбулося зараження 2072-х людей, а це на даний момент найбільший показник в світі з початку пандемії. Влада ввела режим надзвичайного стану, який поки що розрахований на 15 днів. Мета даного режиму – обмежити пересування громадян так, щоб коронавірус не уявляв такої серйозної загрози населенню країни. На громадських зборах можуть бути присутніми лише максимум 5 чоловік, а на приватних вечірках не більше 50-ти. Також всюди обов’язкова умова – носіння масок і використання спеціального додатку, яке контролює і відслідковує дистанцію між людьми по дорозі на роботу або навчання.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.