Мінус 6 місяців: Єфремову скостили півроку терміну, а адвокат просил УДО, постраждалі згодні

Пронизлива мова Ефремова на суді дала йому ще шанс на зменшення терміну. Актор через свого адвоката подав апеляційну скаргу.

Вчора відбулося засідання Мосміськсуду, де була розглянута апеляцію у справі ДТП за участю Михайла Єфремова.

Судді переглянули подробиці справи і прийшли до висновку, що можна скоротити термін покарання з 8-ми років колонії до 7 років і 6-ти місяців.

Актор «Современника» був явно розчарований таким рішенням – він схрестив руки і невдоволено, з докором, подивився в бік адвоката і своєї дружини Софії Кругликової.

За словами журналістів, що розмовляли з представниками засудженого, адвокати сподівалися знизити покарання до 4-х років умовно і очікувалося, що Єфремова звільнять відразу в залі суду.

Михайло Єфремов на засіданні суду
Михайло Єфремов на засіданні суду

Перед вердиктом суддів Єфремов виголосив проникливу промову, в якій просив про поблажливість, поскаржився на здоров’я, сказав, що у нього на утриманні сім’я з 4-х осіб, одна дитина неповнолітніх. А також пообіцяв більше ніколи не торкатися до алкоголю, що не буде сідати за кермо.

Крім того, на користь засудженого було і той факт, що він в повному розмірі виплатив суму морального збитку постраждалій стороні і рідні загиблого не проти зменшення терміну покарання для винуватця.

Але суд чомусь не врахував пом’якшувальні обставини і скинув тільки 7 місяців. Тепер Єфремова відправлять в колонію. Але захист обов’язково подаватиме касаційну скаргу на його вирок.

 

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.