Юні красуні-українки стали чемпіонками світу з бодібілдингу та фітнес-бікіні серед юніорів (фото переможниць)

Маргарита Дорошенко, Вікторія Черненко та Олександра Суманеева обійшли всіх суперниць і стали кращими в різних ростових категоріях.

Чемпіонат світу серед юніорів проходив 24-25 жовтня 2020 року в румунському місті Клуж-Напока. У змаганнях взяли участь понад 200 спортсменок з 30 країн. Троє з 7-ти наших дівчаток завоювали золоті медалі, в командному підсумку Україна стала 5-ою.

Вікторія Черненко, спортсменка з Черкас стала кращою в категорії фітнес-бікіні серед юніорок віком від 16 до 20 років і до 160 см росту.

Вікторія Черненко
Вікторія Черненко
Вікторія Черненко з нагородою
Вікторія Черненко з нагородою
Вікторія Черненко в спортзалі
Вікторія Черненко в спортзалі

Олександра Суманєєва з Києва, дівчина стала чемпіонкою в категорії фітнес-бікіні юніорки віком від 21 до 23 років до 166 см росту.

Олександра Суманеева
Олександра Суманєєва
Олександра Суманеева на пляжі
Олександра Суманєєва на пляжі

Маргарита Дорошенко родом з Донецької області. Красуні не було рівних у відкритій ростовій категорії фітнесу серед юніорок віком від 21 до 23 років.

Маргарита Дорошенко
Маргарита Дорошенко
Маргарита Дорошенко в життя
Маргарита Дорошенко в життя

 

 

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.