Хліб, санітайзер, дерево і лосьйон для гоління: у Британії випустили лімітовану серію свічок з ароматом 2020 року (ФОТО)

Вартість свічки з ароматом 2020 року становить близько 556 гривень.

У Британії інтернет-магазин Flaming Crap створив свічки з ароматом 2020 року, – повідомляє Metro.

Унікальна свічка має чотири аромати, які розташували шарами. Кожен з них символізує найголовніші події 2020 року. Перший аромат – банановий хліб. Цей запах нагадує усім про початок карантину, коли всі масово почали готувати і випікати вдома. Другий – санітайзер для лук. Третій пахне деревом, символ усіх виробів, які люди зробили своїми руками під час ізоляції. Четвертим ароматом став дешевий лосьйон для гоління.

Коштує така свічка близько 556 грн (14.99 фунтів стерлінгів), а виготовлена вона з веганського воску та перероблених упаковок.

Свеча с ароматом 2020 года. Фото: metro.co.uk
Свеча с ароматом 2020 года. Фото: metro.co.uk

«У багатьох людей змішані почуття з приводу цього року, він був важким на багатьох рівнях, але інші цінували час, проведений в ізоляції. Наша свічка нагадує про найбільш яскраві події цього року, і є абсолютно унікальним подарунком у цей святковий період. Спосіб відсвяткувати цей рік у веселій формі!» – розповів співзасновник магазину Олівер Берр.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.