Чорна п’ятниця 2020: останні пропозиції Pretty Little Thing – бренд запускає розпродаж в інтернеті

Чорна п'ятниця випадає на 27 листопада 2020 року, і багато брендів почали дражнити своїм пропозиціями.

До чорної п’ятниці 2020 залишилося трохи часу, і модний бренд Pretty Little Thing змінив це щорічний захід з шопінгу, влаштувавши власний розпродаж «Рожева п’ятниця».

Чорна п’ятниця випадає на 27 листопада 2020 року, і багато брендів почали дражнити своїм пропозиціями. Pretty Little Thing братимуть участь, але вони називають свої пропозиції «Рожевої п’ятниці».

Шанувальники моди можуть зареєструватися, щоб дізнаватися останні новини прямо зараз. Розповідаючи про майбутній захід «Рожева п’ятниця», PLT написали: «Ми беремо на себе« Чорну п’ятницю 2020 »і ставимо на неї свій власний відбиток. «У цьому році вся справа в Рожевої п’ятниці, і ми офіційно ведемо відлік днів, поки не зможемо розкрити наші найсміливіші пропозиції. «Можна з упевненістю сказати, що ми поза всяким галасу! Наші пропозиції в Чорну п’ятницю на наймодніші речі нового сезону стають краще з кожним роком, а наші ексклюзивні знижки та пропозиції стануть ще більш привабливими, ніж будь-коли.

“Чого ж ти чекаєш? Приєднуйтесь до вечірки« Рожева п’ятниця »і відраховуйте разом з нами до найбільшої події року.

«Вважайте нас своїм універсальним магазином, коли мова йде про найгарячіші знижки на всі ваші потреби в новому сезоні. Від сезонних товарів до останніх суконь для дня і ночі та всього іншого – у нас є все необхідне, щоб ваш гардероб завжди виглядав свіжо.

Подивимося правді в очі, наші незвичайні пропозиції та пропозиції на Кібер понеділок і Рожеву п’ятницю не можна пропустити.

 ""

«Очікування триває. Увійдіть в інтернеті на сайті бренду зараз, щоб бути в курсі всіх новин Рожевої п’ятниці ».

У бренду також будуть нові пропозиції в Кібер понеділок, який відбудеться 30 листопада.

Вони не розповіли, які угоди будуть пропонувати, але торік у них була знижка до 80 відсотків.

Що таке чорна п’ятниця?

Чорна п’ятниця прийшла з США, не має встановленої дати, а змінюється від року до року. Чорна п’ятниця традиційно відзначається з раннього ранку в першу п’ятницю після Дня подяки в США.

У цьому році День Подяки випадає на четвер, 26 листопада, тобто Чорна п’ятниця офіційно починається в п’ятницю, 27 листопада. Проте мисливці за знижками будуть раді дізнатися, що багато роздрібні торговці віддають перевагу проводити свої розпродажі та угоди до і після Чорної п’ятниці.

У цей день покупці зазвичай вишиковуються в чергу та іноді навіть борються за кращі пропозиції. Але в цьому році таких сцен не буде, принаймні, у Великобританії, оскільки Англія, Шотландія, Уельс і Північна Ірландія знаходяться під різними обмеженнями через китайського вірусу.

Тому роздрібні торговці, швидше за все, розмістять свої кращі пропозиції в Інтернеті. Супермаркети відкриті по всій Великобританії, так що це єдине місце, куди покупці можуть відправитися, щоб зробити вигідну угоду, хоча в деяких частинах Великобританії заборонені несуттєві покупки.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.