Меланія Трамп шле “відмінне послання ” з вибором моди слідом за Кейт Міддлтон

Оскільки екологічність знаходиться в центрі уваги багатьох людей, для Меланії важливо надіти одяг двічі, оскільки це є важливим сигналом для громадськості.

Меланія Трамп, дружина і перша леді президента США Дональда Трампа, відома своїм модним вибором високого класу і великим гардеробом. Однак останнім часом вона заново переодягалася в одяг, чого ніколи не було в перші пару раз, коли пара була в Білому домі.
50-річна Меланія Трамп розпочала свою кар’єру в якості моделі в Нью-Йорку і завжди була відома своїм дорогим смаком.

 ""
З того часу як Меланія увійшла в Білий дім в якості першої леді разом зі своїм чоловіком, її знову бачили в певних нарядах. Лалла Бронштейн, знаменитий стиліст і засновниця екологічно чистого лейбла LallaxRR поділилася з Express.co.uk, чому для Першої леді важливо повторно носити одяг
Перевдягання одягу – це не те, чим зазвичай займаються люди, що знаходяться в центрі уваги, оскільки знаменитості надягають нові наряди кожен раз.
Оскільки екологічність знаходиться в центрі уваги багатьох людей, для Меланії важливо надіти одяг двічі, оскільки вона є важливим сигналом для громадськості.
Лалла пояснила: «Перша леді Меланія Трамп відома своїми стильними платтями та костюмами зі спідницею, зробленими кращими дизайнерами. Тепер Меланія вирішила, що їй потрібно наслідувати приклад таких знаменитостей, як Кейт Міддлтон і Меган Маркл.
Так що час від часу вона повторює наряд ».
Стиліст пояснює, що немає нічого незвичайного в тому, щоб носити одяг більш ніж один раз, і це реальність майже для всіх на земній кулі.
Лалла продовжила: «Немає нічого незвичайного в тому, щоб носити одяг більш ніж один раз – кінець кінцем, це абсолютно нормально».
Хоча повідомляється, що Меланія сама оплачує весь свій гардероб, повторне носіння вбрання робить її більш привабливою, навіть якщо наряди дорогі.
Стиліст додала: «Нещодавно на фотографії, опублікованій в Instagram, Меланію бачили в обтислому білому платті Michael Kors з золотими ґудзиками на талії.
Але ми та раніше бачили Меланію в цій сукні, яке вона носила під час переможної промови президента Трампа в Нью-Йорку ».
Меланія кілька разів носила одяг від дизайнерського бренду Michael Kors.
Вона часто носить своє чорно-біле пальто в клітку Michael Kors, яке стоїть 274 фунти стерлінгів, що не саме дороге пальто, в якому вона коли-небудь ходила.
Проте вона, як правило, використовує більш дорогі бренди, такі як Michael Kors, Max Mara і її улюблені туфлі на підборах Christian Louboutin.
Лалла продовжила: «Після того, як він виграв первинні вибори в Індіані, це один з перших випадків, коли Меланію сфотографували в одному і тому ж платті більше одного разу».
Стиліст сказав, що повторне носіння одягу Меланії посилає публіці «велике послання».

 ""
Вона сказала: «Гардероб першої леді Меланії Трамп був предметом нескінченного освітлення в ЗМІ. Таким чином, Меланія повторно носить одяг, це є великим сигналом для громадськості про важливість вторинного використання вашого одягу. Сподіваюся, ми побачимо, що Меланія знову носитиме більше одягу, тому що це не тільки добре для планети, а і є хітом тренду! »
Пасербиця Меланії, Іванка Трамп, також відома тим, що одягається в тому ж стилі.
На один раз зі своїх недавніх поїздок до Північної Кароліни в передвиборчій кампанії дочка президента знову одягла мініспідницю Burberry.
Номер Burberry варто цілих 800 фунтів стерлінгів, і вона вперше одягла його під час візиту в Лондон торік.
Обидві жінки Трампа, як правило, переодягаються в більш дорогі дизайнерські речі.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.