Алла Пугачова розповіла, як потрапила в лапи серійного маніяка: “Він чатував мене 2 роки “

У кожного відомого артиста є маса шанувальників, серед них трапляються зовсім неадекватні люди, поведінка яких несе загрозу життю зірки. Про один такий випадок недавно згадала і Алла Пугачова.

Тепер почастішали випадки нападу фанатів на своїх кумирів, більшість зірок постійно оточені охороною. А раніше захистити співака або артиста могли тільки колеги або рідні.

Від рук фанатів загинули такі радянські відомі люди, як Талгат Нігматулін (мав чорний пояс з бойових мистецтв), Федір Смирнов. Шанувальник Ірини Алфьорової вирішив убити її чоловіка Олександра Абдулова та кинув в нього сокиру, актора врятувала тільки реакція і він залишився живий.

Алла Пугачова на шоу "Музікаліті"
Алла Пугачова на шоу “Музікаліті”

Найгучніша історія з переслідуванням фаната трапилася з Аллою Пугачовою та тривала вона 2 роки. Днями про неї згадав колишній чоловік Примадонни Олександр Стефанович. А потім Алла Борисівна на шоу Максима Галкіна “Музикаліті” вона підтвердила цю історію, а ще розповіла про зовсім недавню подію. Але про все по порядку.

Як Пугачова дивом уникла страшної долі

Серійний ґвалтівник Анатолій Нагієв на прізвисько “Скажений” в 1978 році вийшов з в’язниці, відсидівши термін за попередній злочин, скоєний в 17 років. Випустили його з колонії достроково (за зразкову поведінку). У той час Алла Пугачова стала зіркою естради і у в’язниці в Нагієв придумав собі план – згвалтувати і вбити зірку, ніж прославитися на всю країну. Крім того, на суді він сказав, що зненавидів пісні Пугачова, так як їх в колонії крутили цілими днями. і він мріяв вирвати їй язика.

Орієнтування на Анатолія Нагієва
Орієнтування на Анатолія Нагієва

Як потім з’ясувалося, він постійно за нею стежив, вивчив графік переміщень, її розпорядок дня, чатував, щоб вона залишилася одна, але якось все не виходило. За деякими даними, маніяк навіть зумів пройти в гримерку до артистки, де познайомився з нею під виглядом респектабельного і успішного чоловіка. Але кругом були люди і він не зважився напасти.

Один раз злочинцеві вдалося прослизнути за Пугачової в під’їзд, вона викликала ліфт, він мав намір заскочити за нею, але тут її покликала консьєржка. Чоловік злякався і втік, але консьєржка запам’ятала його обличчя, так вдалося встановити особу злочинця. Той утік зі столиці.

Стаття в газеті про переслідування Пугачової
Стаття в газеті про переслідування Пугачової

Він настільки розізлився через невдачі зловити Пугачову, що за два роки згвалтував і вбив 4-х жінок, схожих на неї, дві були провідницями в поїздах, ще дві – пасажирки. Він вбивав і на ходу вистрибував з вагонах, тому довго залишався невловимих. Спіймали його в 1980 році, розстріляли через рік, тоді йому було всього 23 роки. У записнику Нагієва знайшли численні плани розправи з Пугачовою.

Що ще цікаво – його везли після суду в Новочеркаську в’язницю на страту, а руки скували наручниками спереду. Під час пересадки той розірвав наручники, проскочив між коліс товарняка і втік. Його ловили більше місяця, а він вкрав у циганів одяг і жебрати під виглядом циганки, намагаючись знову пробратися до Москви.

Сама Пугачова про це дізналася тільки через 5 років – їй розповіли під час відвідування закритого музею міліції.

Алла Пугачова в музеї міліції
Алла Пугачова в музеї міліції

У минулому році про цю історію почали знімати фільм під назвою “Привести у виконання”. І до речі, сама Примадонна категорично проти цього, але її ніхто не питає.

Ніж в букеті

Алла Пугачова згадала свіжіший випадок, коли кілька років тому після концерту до неї підійшов чоловік з великим букетом квітів, а коли передавав його співачці, витягнув ніж і приставив, вимагаючи, щоб вона пішла з ним на побачення. Перелякана співачка швидко погодилася і вони домовилися за місце зустрічі. Звичайно, артистка не пішла, там його зустріла міліція.

***

Було ще чимало інцидентів з неадекватними шанувальниками. Тільки в 2020 році про переслідування розповідала Слава Камінська, був напад на Злату Огневич, її врятував водій. Переслідувача Христини Соловій затримали і його чекає до 6-ти років в’язниці. А Катерина Волкова, зірка телесеріалу “Вороніни ” вже більше року отримує страшні загрози через соцмережі. У популярності є й інша, неприємна сторона.

 

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.