“Обнімала первістка, знаючи, що втрачаю другу дитину “: як Меган Маркл перенесла викидень

Герцогиня Сассекському приголомшила визнанням - вона чекала другу дитину, але доля розпорядилася інакше, і вона не змогла його виносити.

Меган була вагітна другою дитиною, коли вона зі своїм чоловіком принцом Гаррі переїхала в штати. Коли вони їхали, Маркл і її коханий Гаррі знали про те, що в їхній родині гряде поповнення. Однак потім їх чекали ряд неприємних подій – сильний біль, лікарня, втрата дитини.

Меган Маркл довго не могла відійти після втрати другої дитини: довго не вірила, що це відбувається саме з нею

Нью Йорк Таймс написав статтю про це, і вказав коментарі Меган про цю трагедію.

Меган відчула сильний біль, коли міняла підгузник свого первістка Арчі. Після цього вони разом з чоловіком терміново поїхали в лікарню.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

“Я відчула сильний біль. Опустилася на підлогу разом з Арчі в руках, наспівуючи колискову, щоб заспокоїти нас обох. Я обіймала мого первістка, знаючи, що втрачаю свою другу дитину “, – ділиться спогадами про трагічну подію Герцогиня Сассекському Меган Маркл.

Лікарі сказали, що вона втратила дитину. Це стало справжньою трагедією для родини. Зараз вони вже трохи відійшли від горя, але все одно не вірять, що це відбувалося саме з ними.

Меган Маркл не впевнена, чи зважиться коли-небудь на ще одну дитину, але дуже хотіла б велику сім’ю.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".