Казахський бодібілдер Юрій Толочко втілив свою мрію – одружився на гумовій ляльці Марго (фото з весілля)

Казахстан дивує новинами - один з жителів країни прийняв рішення пов'язати свою долю ... з інтим-лялькою для дорослих. 35-річний бодібілдер настільки прив'язався до своєї гумової Марго, що навіть повів неживу обраницю в ЗАГС.

Все почалося півтора роки тому: в соціальних мережах самого звичайного хлопця на ім’я Юрій з’явилося непримітне повідомлення про те, як він щасливий нарешті зустріти свою долю. Він навіть прикріпив до посту фотографію дівчини – щоб усі бачили, про яку красуні йдеться.

Юрій і Марго
Юрій і Марго

Гарною Марго і правда можна назвати, адже на заводі їй передбачили ідеальну фігуру і приємні риси обличчя. Тільки всі ці особливості передбачалися для одиноких чоловічих вечорів, поки Юрій не зайшов занадто далеко.

Юрій і
Юрій і Марго в домашній обстановці

Чоловік оточив свою «подругу» романтикою по повній: і в ресторани водив, і на курорти возив, а відсутність відмови сприймав як згоду.

 ""

За її честь Юрію, як справжньому чоловікові, навіть довелося битися – знайшлися адже хулігани, які вважають такі відносини дикістю! В один момент Марго стала для нього настільки дорога, що він вирішив одружитися. І знову мовчазна реакція партнерки була сприйнята як відповідь «так» на пропозицію руки і серця.

Пропозиція руки і серця
Пропозиція руки і серця

І ось днями Юрій нарешті неформально пов’язав життя з Марго – зрозуміло, в офіційний ЗАГС йти не довелося, зате всі інші атрибути весілля були.

Подружка готують наречену
Подружки готують наречену

Друзі прийшли на торжество підтримати чоловіка, і судячи з яскравим фото, всі були раді за молодят.

Весільна церемонія
Весільна церемонія
Молодята і свідки
Молодята і свідки
Поцілунок нареченого і нареченої
Поцілунок нареченого і нареченої

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.