Після виходу з королівської сім’ї принца Гаррі прийняли за продавця ялинок: онука Єлизавети II перестали впізнавати

За життям герцогів Сассекських стежить весь світ, а на днях принц Гаррі потрапив в курйозну ситуацію. Коли вони з Меган Маркл вирушили за ялинкою, його прийняли за одного з продавців ярмарки.

На початку цього року герої нашої сьогоднішньої статті відмовилися від королівських повноважень, чим викликали справжню бурю обговорень.

По-перше, це рішення пара приймала не один місяць, проте ні королеву Єлизавету II, ні батька Гаррі принца Чарльза до відома вони не поставили. В результаті монарша родина дізналася про не раніше інших — з новин.

Принц Чарльз и королева Елизавета II
Принц Чарльз і королева Єлизавета II

По-друге, після відмови від титулів герцоги Сассекські переїхали до Америки, а саме — в Лос-Анджелес, звідки родом Меган. Там же вона побудувала успішну кар’єру актриси, яку їй довелося залишити, вийшовши заміж за Гаррі. Втім, тепер Маркл нічого не зупиняє від повернення в кіноіндустрію.

Звичайно, від уваги парі нікуди не дітися, проте з переїздом до США вони відійшли від публічного життя. Схоже, це відбилося на їх впізнаваності, що доводить непорозуміння, яке сталося з принцом на ялинковому ярмарку.

принц Гаррі
Принц Гаррі

Подружжя вже готується до святкування Різдва у власному будинку в Санта-Барбарі, адже недавно вони їздили вибирати святкове дерево. Саме тоді з ними і трапилася курйозна історія, про яку розповів один з працівників, який став очевидцем.

Незважаючи на те що для приїзду королівського подружжя помічники виділили ідеальний час, коли торгова зона була майже порожньою та її не довелося закривати спеціально для VIP-гостей, інші покупці все ж були на ярмарку. Ось маленький хлопчик і підбіг до онука Єлизавети II з питанням, чи продає той ялинки.

Герцоги Сассекские
Герцоги Сассекські

Ось що написав користувач твіттера під ніком @imaJaaaaaames, аккаунт якого на даний момент прихований, але на нього посилається американське видання People:

«Там була одна сім’я, маленької хлопчик з якої підбіг до Гаррі і запитав, чи працює він тут, не знаючи, хто це».

Принц Гарри и Меган Маркл с сыном Арчи
Принц Гаррі і Меган Маркл з сином Арчі

Реакцію герцогів Сассекських на конфуз працівник описувати не став, але з огляду на те, як добре вони ладнають з дітьми, можна припустити, що пара сприйняла це з гумором.

До речі, зараз у них самих підростає маленький син Арчі, а нещо давно Меган зізналася, що вони могли стати батьками вдруге, однак у неї стався викидень.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.