Через незвичайну форму голови від Діми відмовилися його батьки. Як виглядає хлопчик зараз

На жаль, не всі зворушливі історії закінчуються щасливим кінцем. Сьогодні ми розповімо вам про хлопчика Діму, якому дуже не пощастило з батьками.

Маленькому хлопчикові хоч і з самого народження не пощастило з батьками, однак в світі ще є добрі люди, які готові прийти на допомогу швидше, ніж кревні родичі.

Невідомо, Діма був народжений заплановано або випадково. Однак відразу після народження мати твердо вирішила – дитини виховувати не буде. І написала відмову від дитини. І це не просто так. Діма (як його назвали медсестри, яким залишили дитину), народився з певною патологією – незвичайна форма голови.

У хлопчика при народженні діагностували рідкісне відхилення – гідроцефалія

Всі розуміють, що ростити дитину з фізичними та розумовими особливостями дуже важко. Тому вирішили відразу відмовитися від цих зобов’язань. Однак дитина вже народилася, а значить з’явився жива людина, нова доля. І вже пізнав жорстоке зрадництво з боку самих близьких і рідних людей.

Зараз невідомо, жалкують батьки про таке рішення, і чи хотіли знайти свого сина, щоб дізнатися як складається доля маленького хлопчика

Назвали його Дімою медсестри, а також дали йому прізвище, яка трохи відповідала його долю, Калекін.

Зворушлива історія про хлопчика з великою головою
Зворушлива історія про хлопчика з великою головою

Лікарі прогнозували хлопчикові коротке життя, максимум до півтора року, а скоріше менше. Однак малюк виявився справжнім бійцем і не збирався здаватися.

Було абсолютно незрозуміло, звідки у нього взялися сили вчитися спочатку повзати, потім самостійно їсти і ходити.

Коли Дімі було 4 роки, він як і раніше жив в дитячому будинку. На цей період якраз припали бойові дії на території сходу України, тому дитячий будинок не раз переїжджав з одного міста в інший.

В одному з таких переїздів маленького незвичайного хлопчика помітила сім’я з Америки.

Американська сім’я Ернест і Рут Чаверс побачили по телевізору сюжет, в якому говорилося про евакуйованих українських дітей, а також про Діму. Подружжя відразу прийняли рішення, що потрібно летіти. Вони просто не могли дивитися і нічого не робити.

Коли подружжя прилетіли в Україну, їм було абсолютно байдуже які є проблеми у цього хлопчика. Вони просто поспілкувалися з ним і настільки його полюбили, що летіти додому без нового члена своєї сім’ї були просто не готові.

До слова, ця сім’я вже виховує сімох дітей з інших дитячих будинків. В Америці хлопчикові дали нове ім’я Зебадьях Чавес або скорочено Зеб.

Зараз Зеб розмовляє російською і англійською мовами. Його сім’я дуже тепло і радісно прийняла.

Зворушлива історія про хлопчика з великою головою - його нова сім'я
Зворушлива історія про хлопчика з великою головою – його нова сім’я

Також нові батьки хлопчика піклуються про те, щоб він своєчасно проходив діагностику і лікування, а також – щоб не розвивалися нові супутні захворювання.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.