Мама завжди залишається мамою. Кішка няньчити вісім осиротілих їжаків

Поросята (так, маленьких їжачків ще називають пташенятами і це, мабуть, саме миле слово, яке я коли-небудь чув) були знайдені після того, як їх мати була вбита в результаті нещасного випадку - крихітні сліпі і борються за виживання без своєї матері, щоб захистити їх.

У Садгородском зоопарку у Владивостоці, Росія, вісім осиротілих їжаків знайшли нову маму у самого незвичайного з тварин: чорного кота на ім’я Муся.

Поросята (так, маленьких їжачків ще називають пташенятами і це, мабуть, саме миле слово, яке я коли – небудь чув) були знайдені після того, як їх мати була вбита в результаті нещасного випадку – крихітні, сліпі і борються за виживання без своєї матері , щоб захистити їх.

Співробітники зоопарку підібрали їжаків і взяли їх під опіку. Команда зоопарку зробила все можливе, щоб годувати вісім пташенят, але вони відмовлялися від молока з пляшечки, шприца і блюдця протягом двох днів, навіть коли їх поміщали на грілку, щоб стимулювати їх травлення. Було ясно: якщо маленькі колючі тюки нічого не будуть їсти, вони загинуть.

Пішли до –  Мусі: пухнаста чорна кішка недавно виростила і доглядала за послідом прийомних кошенят і все ще мала молоко, щоб годувати. Не знаючи, чи вийде чи ні, співробітники зоопарку вирішили об’єднати Мусю і їжачків, сподіваючись, що присутності Муся і молока буде достатньо, щоб їжачки їли.

Вони зреагували негайно, відчуваючи природне тепло Мусі і нюхаючи її молоко. Вони зарилися прямо в її м’який, пухнастий животик і відразу почали їсти. Муся, здавалося, не заперечувала проти дивно виглядаючих «кошенят», хоча вона не боїться сварити, якщо вони стають занадто колючими.
Муся доглядала за ними більше тижня і тримала їх в теплі і затишку ночами. Завдяки своїй приймальні мамі – кішці їжачки впоралися і тепер із задоволенням жують тверду їжу. Їх хобі (ймовірно, вчаться у Муся) включає їжа і сон.

spot_img

Схожі статті

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.